ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ανέβηκαν πρώτοι οι Μάντης και Καγιαλής

Ανέβηκαν πρώτοι οι Μάντης και Καγιαλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής ανέβηκαν στην πρώτη θέση της κατάταξης του τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου στα 470 που διεξάγεται στο Σανταντέρ της Ισπανίας.

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής και η Βασιλεία Καραχάλιου στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου των κλάσεων 470 και Λέιζερ Ράντιαλ αντίστοιχα που διεξάγεται στο Σανταντέρ της Ισπανίας.

Στα 470 οι Ολυμπιονίκες του Ρίο τερμάτισαν 1οι στην τρίτη και τέταρτη ιστιοδρομία και στην γενική κατάταξη προηγούνται με 4 βαθμούς ποινής σε σύνολο 14 σκαφών. Στην πρώτη κούρσα τερμάτισαν 2οι και στην δεύτερη ήταν 4οι. (την «πέταξαν» ως χειρότερη)

Το ελληνικό σκάφος ακολουθεί αυτό των Αυστριακών Ντ. Μπάργκεχρ – Λ.Μαχρ με 9 β. και τρίτοι είναι οι Βρετανοί Μ. Ράγκλει – Τζ. Τέίλορ με 10 βαθμούς.

Τέσσερις ιστιοδρομίες έχουν γίνει και στα Λέιζερ Ράντιαλ. Στην τρίτη και τέταρτη κούρσα η Β. Καραχάλιου τερμάτισε 5η και 11η αντίστοιχα και με 14 βαθμούς είναι 3η σε σύνολο 25 σκαφών. Στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες έφερε μία 3η θέση και μία 6η αντίστοιχα.

Πρώτη είναι η Βελγίδα Ε.Β. Άκερ με 4β. και δεύτερη είναι η Δανέζα Α.Μ. Ρίντομ με 7 βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ