ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Παπαδοπούλου στην Aegean Regatta

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Παπαδοπούλου στην Aegean Regatta

H Oλυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Σοφία Παπαδοπούλου θα δώσει την εκκίνηση στον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης Aegean Regatta 2015.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου: "H Oλυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Σοφία Παπαδοπούλου θα δώσει την εκκίνηση στον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης Aegean Regatta 2015. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008, για το λόγο αυτό θα διακόψει τις εντατικές προπονήσεις για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου το 2016 και θα βρίσκεται στη Χίο 22& 23 Αυγούστου.

Η Aegean Regatta 2015 θα γίνει από τις 22 ως τις 29 Αυγούστου με εκκίνηση στα Λιμνιά Βολισσού της Χίου, συνεχίζει στο Βαθύ της Σάμου και στο Πυθαγόρειο και ολοκληρώνεται στους Λειψούς, με τη συμμετοχή ήδη να έχει ξεπεράσει τα 50 σκάφη.

Διοργανωτές της «Ρεγκάτας του Αιγαίου» είναι η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και συνδιοργανωτές είναι οι όμιλοι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, Ι.Ο.Χίου και Ι.Ο.Μυτιλήνης, με συντονιστή όμιλο τον Ν.Ο. Σάμου.

Η «Ρεγκάτα του Αιγαίου» έχει στο πλευρό της, την εταιρεία τηλεπικοινωνίωνCosmote, η οποία αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο της διοργάνωσης στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και του ναυταθλητισμού, θα βρεθεί για ακόμη μία χρονιά αρωγός των σκαφών και πληρωμάτων στο ταξίδι τους μέσα στο Αιγαίο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ