ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

23η θέση για Μπεκατώρου - Τριγκώνη

23η θέση για Μπεκατώρου - Τριγκώνη

Στις εγκαταστάσεις της ΕIO στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας έγιναν οι πρώτοι αγώνες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας στην κατηγορία RSX ανδρών. 23η θέση για Μπεκατώρου - Τριγκώνη.

Στις εγκαταστάσεις της ΕIO στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας έγιναν οι πρώτοι αγώνες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας στην κατηγορία RSX ανδρών. Έτρεξαν τέσσερα σκάφη και μετά από έξι κούρσες νικητής ήταν ο Β. Κοκκαλάνης του ΝΟΤΚ, ο οποίος τερμάτισε πρώτος σε όλες τις ιστιοδρομίες. Δεύτερος ήταν ο Ν. Βάρλας του ΝΑΟΒΒ και τρίτος ο Δ. Μεγαρίτης του ΝΟΚΒ. Ο δεύτερος αγώνας ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Τετάρτη.

Από 'κει και πέρα, την 23η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Nacra17 που έγινε στο Άαρχους της Δανίας κατέλαβαν οι Σοφία Μπεκατώρου - Κώστας Τριγκώνης.

Οι νικητές του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Bug

Εξάλλου, μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα της νέας κατηγορίας Bug (μικρό Λέιζερ) που διοργάνωσε στις Σπέτσες ο τοπικός ναυτικός όμιλος. Συνολικά έλαβαν μέρος 43 σκάφη, 22 αγοριών και 21 κοριτσιών και έγιναν έξι ιστιοδρομίες.

Στα αγόρια κέρδισε ο Α. Κατσίνης του ΝΟΤΚ με 9 βαθμούς, δεύτερος ήταν ο Δ. Ζαμάνος του Ι.Ο Σικυωνίων με 12β και τρίτος ο Ι. Μαυράγγελος του ΝΑΟ Δελφινάριο με 15 βαθμούς.

Στα κορίτσια νικήτρια ήταν η Κ. Μοιραναίου του ΝΑΟ Δελφινάριο με 7β και ακολούθησαν η Μ. Λ. Ζαμίτ του ΝΑΟ Κέρκυρας με 14β και η Σ. Τσαπάρα του Ι.Ο Σικυωνίων με 16 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ