ΙΠΠΑΣΙΑ

Χρυσές αμαζόνες

Χρυσές αμαζόνες
PHOTOBIT

Οι Σελήνη Ποππ, Πάολα Μαρτίνη, Άννα Δανάλη και Ιωάννα Τσόχα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ιππασίας που διεξάγεται στη Χαλκιδική.

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων που διεξάγεται στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής είναι γεγονός!. Πριν από λίγο στο πρωινό ομαδικό αγώνισμα της κατηγορίας παίδων οι τέσσερις αμαζόνες μας,

Σελήνη Ποππ με την Saygon, Πάολα Μαρτίνη με τον Cobbydor, Άννα Δανάλη με τον Con Top και Ιωάννα Τσόχα με τον Brilliant Go κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις χωρίς κανένα σφάλμα και στους δύο γύρους επικράτησαν πανεύκολα και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Για την 2η και 3η θέση έγινε αγώνας διαβάθμισης μεταξύ των ομάδων της Τουρκίας και Βουλγαρίας, που ισοβάθμησαν στην 2η θέση μετά τους δύο γύρους με 16 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Τουρκία με 8 βαθμούς στο μπαράζ και τρίτη η Βουλγαρία με 12 βαθμούς.

Χθες το απόγευμα οι αμαζόνες μας Άννα Λεβή με τον Coeur de Lion, Μαργαρίτα Δενδρινού με τον Bonfire, Ελένη Θωμαίδου με τον Comeet και Αλεξάνδρα Παράσχη με την Carmen Lou κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο συγκεντρώνοντας στους δύο γύρους 16 βαθμούς ποινής. Πρώτη ήταν ήταν η ομάδα της Κροατίας με 13 βαθμούς και Τρίτη η ομάδα της Τουρκίας με 26 βαθμούς.

Στην χθεσινή δεύτερη κατηγορία των νέων ίππων στην 2η θέση βρέθηκε ο Παναγιώτης Τσακτίρης με τον Loukas με 0 βαθμούς και χρόνο 66,85 και στην 3η θέση η Μαρία Παπουρδάνου με τον Unique de Rhodes με επίσης άπταιστη και χρόνο 67,28. Νικητής αναδείχθηκε ο Βούλγαρος Hristo Naydenov με τον Ideal με άπταιστη και τον καλύτερο χρόνο 66,85.

Σήμερα το απόγευμα στις 16.00 θα γίνει το τελευταίο ομαδικό αγώνισμα της κατηγορίας εφήβων.

Αύριο ολοκληρώνεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την ανάδειξη των Βαλκανιονικών στις κατηγορίες Αμαζόνων, Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων. Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 8.30 και θα ολοκληρωθεί μετά τις 18.00 με τις απονομές των Βαλκανιονικών.

Το Βαλκανικό φεστιβάλ ιππασίας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Μακεδονίας, ενώ Χορηγοί και υποστηρικτές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππασίας είναι μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί, όπως η ΜΕΤΚΑ, η Coral, η PremiuMares, ο ΟΠΑΠ, η Pharmathen, η μπύρα Mythos, η Kyvernitis Travel, η Superfast Ferries, η Moon Energy, η Marathon Pack, η Hertz, η Αδαμίδης ΑΕ, CPL και Χατζόπουλος. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Star Channel, το Μακεδονία TV, ο ΟΤΕ TV και ο Αγγελιοφόρος.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ