ΙΠΠΑΣΙΑ

Στη Βουδαπέστη η Εθνική

Στη Βουδαπέστη η Εθνική

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται από σήμερα η Εθνική ομάδα Ιππασίας, που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων CSIO3* από αύριο Πέμπτη, 16 έως και την Κυριακή, 19 Ιουλίου.

Αντίστροφα μετρούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων CSIO3* οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδα υπερπήδησης εμποδίων. Πέντε Έλληνες ιππείς θα πάρουν μέρος και τις τέσσερις ημέρες των αγώνων.

Η 2η Πρωταθλήτρια Ενηλίκων, Ιόλη Μυτιληναίου με τρία άλογα, τον Con Amore, την Equitta και τον Rostaar, ο 3ος Πρωταθλητής Ενηλίκων, Δημήτρης Νάτσης με τον Antonov και την Zarmara, ο Στέφανος Παπαγεωργίου με τον Little Lord, Edam και Clear Girl, η Hannah Μυτιληναίου με την Claudia και τον Gintonic και ο Άγγελος Τουλούπης επίσης με τρία άλογα, τον Christoph Columbus, τον Coco Chanell και τον Quirio.

Συνολικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα συμμετέχουν 18 χώρες με 129 ιππείς και 318 άλογα. Οι τέσσερις από τους πέντε Έλληνες ιππείς θα συμμετέχουν στο Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών την Παρασκευή, 17 Ιουλίου. Το αγώνισμα Grand Prix της Βουδαπέστης θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Ιουλίου.

Αρχηγός της Ελληνικής ομάδας είναι η Hannah Μυτιληναίου. Ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα 23 – 26 Ιουλίου το Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπρατισλάβα στη Σλοβακία με Ελληνική συμμετοχή.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ