ΙΠΠΑΣΙΑ

Πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στη Ρουμανία!

Πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στη Ρουμανία!
PHOTOBIT

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στη Ρουμανία και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που διεξάγεται στο Ιππικό Κέντρο Regatul Cailor στο Βουκουρέστι, είναι γεγονός.

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στη Ρουμανία και το φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που διεξάγεται από χθες (1/9) στο Ιππικό Κέντρο Regatul Cailor στο Βουκουρέστι, είναι γεγονός.

Το πρωί, η ομάδα των Νέων Ιππέων κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου χάρη στους Αλέξανδρο Κοκκώνη & Oscar de Semilly, Νικολίνα Μακαρώνα & Αrc de Triomphe, Λουκά Παπαδόπουλο & Petrus de Roches και Κωνσταντίνο Παπαθανασίου & Secret Prince. Οι τέσσερις ιππείς μας συγκέντρωσαν στους δύο γύρους 22 βαθμούς ποινής, ενώ ακολούθησαν στην 2η θέση οι Ρουμάνοι με 34 βαθμούς και στην 3η θέση οι Τούρκοι με 52 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων, οι αθλητές μας Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale, Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur, Πάρις Κουτσογιάννης με την Daouschka και Άννα Παπαγεωργίου με τον Vania κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα. Οι Έλληνες ιππείς συγκέντρωσαν στους δύο γύρους 15 βαθμούς. Στην 1η θέση ήταν η Ρουμανία με 8 βαθμούς και στην 3η η Τουρκία με 17 βαθμούς ποινής.

Ακολουθεί το ομαδικό αγώνισμα των Αμαζόνων και αύριο Σάββατο τα ομαδικά αγωνίσματα των Παίδων και των Εφήβων και την Κυριακή, τελευταία ημέρα των αγώνων οι τελικοί των ατομικών αγωνισμάτων όλων των κατηγοριών, Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Αμαζόνων και Ενηλίκων.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ