ΙΠΠΑΣΙΑ

Πρωτιές στην Ευρώπη για Μαρτίνη και Δανάλη

Πρωτιές στην Ευρώπη για Μαρτίνη και Δανάλη

Δύο Ελληνίδες αμαζόνες, η φετινή Πρωταθλήτρια Εφήβων, Πάολα Μαρτίνη και η 3η Πρωταθλήτρια Άννα Δανάλη μετά τις επιτυχίες τους στο Πρωτάθλημα, συνεχίζουν να διαπρέπουν στην Ευρώπη.

Η φετινή Πρωταθλήτρια Εφήβων, Πάολα Μαρτίνη και η 3η Πρωταθλήτρια Άννα Δανάλη μετά τις επιτυχίες τους στο Πρωτάθλημα, συνεχίζουν να διαπρέπουν στην Ευρώπη.

Η Άννα Δανάλη συμμετείχε με επιτυχία στο διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων CSI1* στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα κερδίζοντας δύο 1ες και δύο 2ες θέσεις. Συγκεκριμένα στο υψηλότερο αγώνισμα ύψους 1.40μ. μαζί με τον Seattle Brecourt κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ με τον Prelude de la Roque πέτυχε δύο πρωτιές σε αγωνίσματα ύψους 1.30μ. και 1.20- 1.25μ. και μία 2η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.30μ.

Αντίστοιχα και η Πάολα Μαρτίνη πρωταγωνίστησε στο διεθνή αγώνα CSI1* στο Bonheiden στο Βέλγιο στα τέλη του Ιούνη κερδίζοντας τέσσερις πρώτες θέσεις. Δύο με την Cleopatra σε αγωνίσματα ύψους 1.30μ. και 1.35μ. και δύο με τον Cobbydor σε αγωνίσματα ύψους 1.15μ. και 1.20μ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24