ΙΠΠΑΣΙΑ

Πρωταθλητές Σταυρουλάκης, Ραβίνι, Μακροπούλου και Τουρκομάνη

Πρωταθλητές Σταυρουλάκης, Ραβίνι, Μακροπούλου και Τουρκομάνη

Ένας ιππέας και τρεις αμαζόνες αναδείχθηκαν πριν από λίγο Πρωταθλητές στο άθλημα της ιππικής δεξιοτεχνίας, στο πλαίσιο του ΜΕΤΚΑ Πρωταθλήματος Ιππασίας που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Ένας ιππέας (Σταυρουλάκης) και τρεις αμαζόνες (Ραβίνι, Μακροπούλου και Τουρκομάνη) αναδείχθηκαν πριν από λίγο Πρωταθλητές στο άθλημα της ιππικής δεξιοτεχνίας, στο πλαίσιο του ΜΕΤΚΑ Πρωταθλήματος Ιππασίας που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Στέλιος Σταυρουλάκης του ΑΚΙΒ με τον Baiao κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ενηλίκων μετά και το τρίτο σημερινό αγώνισμα freestyle, που πήρε την 1η θέση, με συνολικό ποσοστό 65,92%. Δεύτερη Πρωταθλήτρια η Φαίδρα Ξανθοπούλου του ΙΟΑ με τον Flavio Go με ποσοστό 62,85% και τρίτη Πρωταθλήτρια η Χριστίνα Σαχίνογλου του ΚΕΙΡ με τον Rafaello 4 με ποσοστό 62,65%.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων επίσης η περσινή Πρωταθλήτρια διατήρησε τον τίτλο της. Ο λόγος για τη Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι του ΕΙΟ με την Djonas Figaro, που συγκέντρωσε ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 62,39%. Δεύτερη ήταν η Ελισάβετ Μάικα του ΑΚΙΒ με τον Sir Kavalier με ποσοστό 61,30%.

Στην Κατηγορία Εφήβων με ένα πολύ καλό freestyle τον τίτλο της Πρωταθλήτριας πήρε η Λαβίνια Μακροπούλου του ΙΟΒ με τον Widoc Timbre με συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 62,91%. Δεύτερη Πρωταθλήτρια ήταν η περσινή Πρωταθλήτρια Ελένη Ρέτσου του ΕΙΟ με την Fairytale με ποσοστό 61,47 και tρίτη Πρωταθλήτρια η Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Cassian επίσης του ΕΙΟ με ποσοστό 59,69%.

Στην κατηγορία Παίδων Πρωταθλητές αναδείχθηκαν μετά και το σημερινό αγώνισμα Α5 η Μαρία Ελένη Τουρκομάνη και ο DJ με συνολικό ποσοστό 62,63% και στην 2η θέση η Ειρήνη Ντιμιτρίγεβιτς με τον Escordio με ποσοστό 61,49%.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ