ΙΠΠΑΣΙΑ

Πολύ καλή παρουσία στην Σλοβακία

Πολύ καλή παρουσία στην Σλοβακία

Πολύ καλή παρουσία είχε η πλειοψηφία των 24 Ελλήνων ιππέων και αμαζόνων που πήραν μέρος το τετραήμερο 30 Ιουλίου με 2 Αυγούστου στο διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων CSI3* στο Samorin της Σλοβακίας.

Πολύ καλή παρουσία είχε η πλειοψηφία των 24 Ελλήνων ιππέων και αμαζόνων που πήραν μέρος το περασμένο τετραήμερο, 30 Ιουλίου με 2 Αυγούστου στο διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων CSI3* στο Samorin της Σλοβακίας, λίγο πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων, Εφήβων και Νέων Ιππέων στο Wiener Neustadt της Αυστρίας.

Οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν όχι μόνο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά και να συγκεντρώσουν συνολικά τρία μετάλλια και πολλές θέσεις μέσα στις εξάδες των αγωνισμάτων.

Η Ιόλη Μυτιληναίου κέρδισε δύο μετάλλια, ένα ασημένιο με τον Con Amore σε αγώνισμα ύψους 1.40μ. και ένα χάλκινο με τον Ascot σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. Ένα ασημένιο μετάλλιο πήρε και η Εριέττα Κάτσου με την Chamioness 10 σε αγώνισμα ύψους 1.30μ.

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν ακόμη η Άννα Παπαγεωργίου με τον Waikiki Akino, η Πάολα Μαρτίνη με τον Cobbudor, ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince, η Ιωάννα Τσόχα με τον Calido S και η Σελήνη Ποππ με την Arabella.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ