ΙΠΠΑΣΙΑ

Οκτώ μετάλλια στη Βουλγαρία

Οκτώ μετάλλια στη Βουλγαρία

Οκτώ μετάλλια, τρία χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα, ήταν ο θετικός απολογισμός της ελληνικής αποστολής από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που ολοκληρώθηκε στη Zihtnica της Βουλγαρίας.

Οκτώ μετάλλια, τρία χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα, ήταν ο θετικός απολογισμός της ελληνικής αποστολής από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που ολοκληρώθηκε στη Zihtnica της Βουλγαρίας. Στην κατηγορία Έφηβων οι Έλληνες αθλητές κέρδισαν τρία μετάλλια, ένα χρυσό στο ομαδικό και ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στο ατομικό.

Η ελληνική ομάδα με τους Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar, Άννα Δανάλη με την Prelude de la Roque, Αντώνη Αντωνίου με τον Loon Illusion και Πάολα Μαρτίνη με τον Electic Elvis κατάφερε εύκολα με 0 βαθμούς ποινής να αναδειχθεί χρυσή Βαλκανιονίκης σε σύνολο 6 ομάδων. Στο ατομικό αγώνισμα 2ος Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε ο Δημήτρης Δρούγας με τον Magic de France με 4 βαθμούς στους 4 γύρους και 3η Βαλκανιονίκης η φετινή Πρωταθλήτρια Εφήβων, Πάολα Μαρτίνη με τον Electic Elvis επίσης με 4 βαθμούς.

Το απόλυτο πέτυχε η Ελλάδα στην κατηγορία αμαζόνων κερδίζοντας τα δύο χρυσά μετάλλια σε ομαδικό και ατομικό και ένα ακόμη χάλκινο. Στο ομαδικό αγώνισμα η Ελλάδα με τις Κατερίνα Doubodel με την Persona Capitol, Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Captain Cunterbunt, Δάφνη Κεσίσογλου με τον B Bomel και Μαργαρίτα Δενδρινού με τον Bonfire κέρδισε το χρυσό μετάλλιο μετά από αγώνα διαβάθμισης με τις Τουρκία και Σερβία.

Μετά τους δύο γύρους οι τρεις χώρες ισοβάθμησαν στην 1η θέση με 12 βαθμούς και στο μπαράζ η Ελλάδα είχε τους λιγότερους βαθμούς. Στο ατομικό αγώνισμα χρυσή Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Δάφνη Κεσίσογλου με τον B Bomel με συνολικά 0,36 βαθμούς, ενώ 3η Βαλκανιονίκης ήταν η Νατάσσα Φούκη με τον Claus με 6,95 βαθμούς.

Στην κατηγορία παίδων, η ελληνική ομάδα με τις Άρτεμις Πιτσικού με την Marisa, Εβελίνα Βόγλη με την Qualinka du Chatet, Μελίνα Πειμανίδη με τον Carnavals Wonder και Αθηνά Ζολώτα Γιάρα με τον Stamiro 2 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με συνολικά 12 βαθμούς στους δύο γύρους. Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Βουλγαρία.

Στο ατομικό, την καλύτερη θέση, 4η, κατέλαβε η φετινή Πρωταθλήτρια, Αθηνά Ζολώτα Γιάρα με τον Stamiro 2 με 0 βαθμούς στο σύνολο.

Στην κατηγορία Ενηλίκων, στο ατομικό αγώνισμα το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο περσινός Πρωταθλητής Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale με 7,94 βαθμούς στους τέσσερις γύρους, ενώ στο ομαδικό αγώνισμα η Ελλάδα με τους Γρηγόρη Βόγλη, Άννα Λεβή με τον Coeur de Lion, Κρίτωνα Ζαφειρόπουλο με τον Dicaprio και Αλέξανδρο Φουρλή με τον Grandeur ήταν στην 4η θέση.

Τέλος, στο διεθνή αγώνα νέων ίππων που έγινε παράλληλα με το Πρωτάθλημα o Σταύρος Γεωργόπουλος με την Princess Diana Capitolo κέρδισε δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στα δύο από τα τρία αγωνίσματα.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ