ΙΠΠΑΣΙΑ

Ο Μητώνας Πανελληνιονίκης Ιππικής Αντοχής

Ο Μητώνας Πανελληνιονίκης Ιππικής Αντοχής

Ο Δημήτρης Μητώνας από το Κιλκίς αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης Ιππικής Αντοχής στους Πανελλήνιους Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων.

Ο Δημήτρης Μητώνας από το Κιλκίς αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης Ιππικής Αντοχής, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς του αθλήματος, τους Πανελλήνιους Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή, στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων.

Στην μεγαλύτερη κατηγορία Α των 80 χιλιομέτρων ο Μητώνας με τον Koheilan XIII κέρδισε τον αγώνα και μαζί τον τίτλο του Πανελληνιονίκη με τον καλύτερο χρόνο 05:42:56. Δεύτερος Πανελληνιονίκης ήταν επίσης από το Κιλκίς ο Σωτήρης Πατσιούρας με τον Sheikh με χρόνο 06:05:29. Στην 3η θέση στην κατηγορία Α ήταν ο Neli Amarildo με την Aphroditi και πάλι από τον ΙΟΚΙΛ με χρόνο 06:05:30, αλλά δεν αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης λόγω ξένης υπηκοότητας.

Στις υπόλοιπες τρεις κατηγορίες του αγώνα νικητές ήταν στην Κατηγορία Β των 60 χιλιομέτρων η Κατερίνα Παπασάββα με την Nefeli από τη Ρόδο, στην Κατηγορία Γ των 40 χιλιομέτρων ο Μιχάλης Άγγελος Χατήρης με τον Fanco επίσης από την Ρόδο και στην Κατηγορία Δ η Θεοδώρα Στουραίτη με τον Tofee Shot του διοργανωτή ομίλου, ΙΟΜ.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ