ΙΠΠΑΣΙΑ

Μεγάλη ελληνική αποστολή στο Bojourishte

Μεγάλη ελληνική αποστολή στο Bojourishte

Η Ελληνική Ιππασία θα δώσει δυναμικό παρών στο διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων στο Bojourishte της Βουλγαρίας αυτό το τριήμερο, 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου.

Όπως κάθε χρόνο και φέτος η Ελληνική Ιππασία θα δώσει δυναμικό παρών στο διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων στο Bojourishte της Βουλγαρίας αυτό το τριήμερο, 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου. Συνολικά 25 Έλληνες αθλητές θα πάρουν μέρος στα αγωνίσματα του CSI2*-W και του διεθνή αγώνα νέων ίππων CSIYH1*.

Στα αγωνίσματα του CSI2*-W θα συμμετέχουν οι Αντώνης Αντωνίου με την Inca και τον Loon Illusion, Ηλίας Μπαλιούσης με την KEC Corsica, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με τον Pilgrim, Κατερίνα Doubodel με την Persona Capitol, Νατάσα Φούκη με τον Well Done, Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur, Σταύρος Γεωργόπουλος με τον Casper, Ευγενία Καπετάνιου με την Hazelberg’s Gloria, Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Captain Cunterbunt, Δάφνη Κεσίσογλου με τον B Bommel, Πάρις Κουτσογιάννης με την Daouschka και τον Joli Coeur, Νικολίνα Μακαρώνα με την Arc de Triomphe και Mini Dollar, Αθηνά Μάνου με τον Quite Flower, Δημήτρης Νάτσης με την Calista de la Hart, Αμαλία Πανταζοπούλου με τον Oscar du Peron, Άννα Παπαγεωργίου με τον LC Waikiki Akino και Vania, Μαρία Παπουρδάνου με τον Unique des Rhodes και τον Voyou de Grece, Σελήνη Ποππ με την Arabella, τον Brandy Sugar και Saigon 32, Helen Schut με τον Chicago W, Σταύρος Θεοφανόπουλος με τον Taquine du Vivier, Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale, Λεωνίδας Παλέγδας με την Chacceline, Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον Oscar de Semilly και Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Dicaprio.

Στα αγωνίσματα των νέων ίππων θα πάρουν μέρος οι Αντώνης Αντωνίου με τον Fabian, Κατερίνα Doubodel με την Fleur, Σταύρος Γεωργόπουλος με την Princess Diana Capitol, Στεφανία Παπαδημητρίου με την Atash de la Hogue, Άννα Παπαγεωργίου με τον Canok και Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Fairytale.

Συνολικά θα αγωνιστούν 66 αθλητές με 80 άλογα από 5 χώρες, την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Ρουμανία και τη Σερβία.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συρία: Η Τουρκική σημαία κυματίζει στο Αφρίν- Επίδειξη δύναμης και πανηγυρισμοί από Ερντογάν

Μετά από δύο μήνες συγκρούσεων η Τουρκία και οι σύμμαχοί της έκαμψαν τις αντιστάσεις των Κούρδων στο Αφρίν. Περίπου 250.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν την πόλη, πηγαίνοντας προς το νότο

Έρχεται το χάπι που θα αντικαταστήσει την γυμναστική

Το '516' υπόσχεται να σε σφίξει χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

Βόμβα: Ρωσικό 'μαγείρεμα' των στοιχείων 50 εκατ. χρηστών του Facebook υπέρ Τραμπ

Η έρευνα των New York Times και Observer έφτασε στο αμερικανικό Κογκρέσο. Εξετάζεται η "γκρίζα" εκμετάλλευση στοιχείων χρηστών, με στόχο την εκλογή Τραμπ

Το μαγικό νερό του Καματερού: μια αξέχαστη απάτη

Στις 18 Μαρτίου 1976, χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προμηθευτούν το μαγικό νερό. Ένα μαγικό κείμενο αφηγείται ένα επικίνδυνο παραμύθι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24