ΙΠΠΑΣΙΑ

Με επιτυχία ο διεθνής αγώνας ιππικής αντοχής στην Κατερίνη

Με επιτυχία ο διεθνής αγώνας ιππικής αντοχής στην Κατερίνη

Στην κατηγορία των 80χλμ. του διεθνούς αγώνα της χρονιάς στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής τρεις Έλληνες ιππείς πήραν τις πρώτες θέσεις.

Με επιτυχία και καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο πρώτος διεθνής αγώνας της χρονιάς στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής, αλλά και ο 3ος Διασυλλογικός Αγώνας που έγινε παράλληλα.

Στην κατηγορία των 80χλμ. του διεθνούς αγώνα τρεις Έλληνες ιππείς πήραν τις πρώτες θέσεις. Ο Δημήτρης Δουλγέρης με τη Naomi ήταν στην 1η θέση ολοκληρώνοντας τη διαδρομή του σε 05:29:52, ο Πρωταθλητής 2017, Παντελής Σαλονικιός με τον Amir ήταν στην 2η θέση και η Αντιγόνη Νταλλιάνη με τον GA Nireas ήταν στην 3η θέση.

Οι 3 αθλητές κατάφεραν να πάρουν πρόκριση για συμμετοχή σε μελλοντικούς διεθνείς αγώνες 2* και σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, κάτι που αποτελούσε τον βασικό στόχο για τη διοργάνωση αυτού του διεθνή αγώνα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΟΙ.

Στον εθνικό αγώνα, που άγγιξε τις 30 συμμετοχές, τρεις αθλητές από την Ρόδο και μία από το Κιλκίς κέρδισαν τις πρώτες θέσεις. Την κατηγορία Β των 80 χμ. η Νάταλι Πιλατάκη με τον Bess Habib (ΚΕΙΡ), την Κατηγορία Γ των 60 χμ. ο Μανόλης Μαχραμάς με την Giorgia (ΚΕΙΡ), την Κατηγορία Δ των 40 χμ. η Ιωάννα Χατήρη με την Daisy (ΙΟΡΟΔ) και την Κατηγορία Ε των 20 χμ. η Μαρία Δρίνη (ΙΟΚΙΛ) με τον Francesco.

Επόμενος αγώνας ανάπτυξης της ιππικής αντοχής είναι την ερχόμενη Κυριακή, 29 Απριλίου την Αττική και τον Πανελλήνιοι Ιππικό Όμιλο.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ