ΙΠΠΑΣΙΑ

Με 12 ιππείς στο Βαλκανικό Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Με 12 ιππείς στο Βαλκανικό Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Με 11 αμαζόνες και 1 ιππέα θα λάβει μέρος η Ελλάδα στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Με 11 αμαζόνες και 1 ιππέα θα λάβει μέρος η Ελλάδα στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και συγκεκριμένα στο ιππικό κέντρο Hippodrom.

Η Εταιρεία ΜΕΤΚΑ είναι χορηγός της μεταφοράς των αλόγων της Εθνικής Ομάδας, που αναχώρησαν την Κυριακή από την Ελλάδα και αναμένεται να φθάσουν σήμερα στο Ζάγκρεμπ.

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος με πλήρεις ομάδες 4 ιππέων στις κατηγορίες Ενηλίκων και Εφήβων και με 2 ιππείς στις κατηγορίες Νέων Ιππέων και Παίδων αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Ενηλίκων θα συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτοι Πρωταθλητές 2017, Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao, Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον Flavio Go, Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello 4 και Ευαγγελία Κούπενου με τον Ihor.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων οι δύο πρώτες Πρωταθλήτριες, Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι με την Djonas Figaro και Ελισάβετ Μάικα με τον Sir Kavalier. Στην Κατηγορία Εφήβων θα πάρουν μέρος οι τέσσερις πρώτες Πρωταθλήτριες, Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre, Ελένη Ρέτσου με την Fairytale, Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Cassian 006 και Μυρτώ Κουβάτση με τον Grossino M. Τέλος στην Κατηγορία Παίδων θα αγωνιστούν οι δύο πρώτες Πρωταθλήτριες, Μαρία Ελένη Τουρκομάνη με τον Dj και Ειρήνη Ντιμιτρίγεβιτς με τον Escordio.

Συνολικά θα πάρουν μέρος 62 άλογα και ιππείς από επτά χώρες, την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Κροατία, την Ρουμανία, την Τουρκία, την Σερβία και την Σλοβενία. Αρχηγός Ομάδος είναι η κα Έφη Κουμπέτσου.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ