ΙΠΠΑΣΙΑ

Με 11 αθλητές στο ευρωπαϊκό

Με 11 αθλητές στο ευρωπαϊκό

Η σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, Παίδων, Εφήβων και Νέων Ιππέων αρχίζει την Δευτέρα, 10 Αυγούστου στο Wiener Neustadt της Αυστρίας.

Η σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, Παίδων, Εφήβων και Νέων Ιππέων αρχίζει την Δευτέρα, 10 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 16 Αυγούστου στο Wiener Neustadt της Αυστρίας με τους τελικούς των ατομικών κατηγοριών.

Η Ελλάδα θα είναι η παρούσα για άλλη μία χρονιά με 11 αθλητές στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες παίδων, εφήβων και ενηλίκων. Στις κατηγορίες παίδων και εφήβων η Ελλάδα θα πάρει μέρος με πλήρη ομάδα 5 και 4 αθλητών αντίστοιχα, ενώ στην κατηγορία νέων ιππέων με δύο αθλητές.

Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της παίδων θα συμμετέχουν τέσσερις αμαζόνες, η Σελήνη Ποππ με την Arabella, η Άννα Δανάλη με τον Vladimir, η Εριέττα Κάτσου με την Championess 10, και η Ιωάννα Τσόχα με τον Brjillian Go, ενώ στο ατομικό θα πάρει μέρος η Πάολα Μαρτίνη με τον Cobbydor.

Στην κατηγορία Εφήβων θα αγωνιστούν η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Companion, η Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον Oscar du Peron, ο Ιωάννης Μαρινάκης με τον Magic de France και ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Mercury και στην κατηγορία Νέων Ιππέων ο Στέφανος Παπαγεωργίου με τον Little Lord και η Άννα Παπαγεωργίου με τον Vania.

Την Δευτέρα θα διεξαχθεί ο πρώτος κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων, ενώ οι παίδες ξεκινούν την προσπάθειά τους με τον 1ο προκριματικό την Τρίτη. Οι έφηβοι και οι νέοι ιππείς θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους την Τετάρτη, 12 Αυγούστου. Αρχηγός της Ελληνικής Ομάδας είναι η κ. Hannah Μυτιληναίου, μέλος του Δ.Σ της ΕΟΙ.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ