ΙΠΠΑΣΙΑ

Η Νταλιάνη Πρωταθλήτρια Ιππικής Αντοχής

Η Νταλιάνη Πρωταθλήτρια Ιππικής Αντοχής
PATRICIA VAN DER WAL

Η Αντιγόνη Νταλιάνη και ο GA Nireas αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ιππικής Αντοχής, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία μετά και τον 4ο τελικό αγώνα που έγινε την Κυριακή (19/6).

Η Αντιγόνη Νταλιάνη και ο GA Nireas αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ιππικής Αντοχής 2016, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία μετά και τον 4ο τελικό αγώνα που έγινε την Κυριακή, 19 Ιουνίου στην Κατερίνη.

Η αμαζόνα του ΙΠΟΑ συμμετείχε στην κατηγορία Α των 90 χιλιομέτρων καταλαμβάνοντας την 2η θέση, που ήταν αρκετή για να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς 108 στους 4 αγώνες και να πάρει τον τίτλο για πρώτη φορά.

Δεύτερη Πρωταθλήτρια ήταν η Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi με 102 βαθμούς, η οποία πήρε την 3η θέση στον τελικό αγώνα και τρίτος ο Σαλήχ Καλαφάτ με τον Nikippos με 69 βαθμούς.

Νικητής στην σημαντικότερη κατηγορία Α του τελικού αγώνα ήταν ο Δημήτρης Δουλγέρης με την Naomi που ολοκλήρωσε τη διαδρομή του παρά την πολλή ζέστη σε 5:41:27.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες του 4ου αγώνα, νικητές αναδείχθηκαν η Μαρία Ζωή Θωμοπούλου με τον Angel του ΙΟΚΑΛ στην κατηγορία Γ των 40 χιλιομέτρων και η Χρυσούλα Μπάτου με τον Cavalli του ΑΟΙΒ στην κατηγορία Δ των 20 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας σημείωσε οργανωτική επιτυχία παρά τις πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σε όλη την Ελλάδα.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ