ΙΠΠΑΣΙΑ

Η Δενδρινού νικήτρια του "EOI Indoor Grand Prix 2018"!

Η Δενδρινού νικήτρια του "EOI Indoor Grand Prix 2018"!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας "ΕΟΙ Indoor Grand Prix 2018" το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Η Δενδρινού ήταν η νικήτρια με τον Lando.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας "ΕΟΙ Indoor Grand Prix 2018" το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος της νέας σειράς Αγώνων Grand Prix του Αγωνιστικού Προγράμματος 2018 και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί είναι ο μόνος της Σειράς που γίνεται σε κλειστό ιπποδρόμιο.

Μεγάλη νικήτρια του "EOI Indoor Grand Prix 2018" ήταν η Ελίνα Δενδρινού (ΙΠΟΑ) με τον Lando, με τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.35μ-1.40μ., το οποίο μεταδόθηκε σε live streaming από το www.hef.gr.

Στην 2η θέση ήταν ο Valentin Velea (IOMS) με τον Contiano και στην 3η θέση ο Γιώργος Δημαράς (ΕΙΟ) με τον Sacripan GD και οι δύο με 4 βαθμούς στους δύο γύρους.

Συνολικά έγιναν 8 αγωνίσματα και τις δύο ημέρες με επιμέρους νικητές τους, στο αγώνισμα ύψους 1.25μ. την Άννα Λεβή (ΙΟΕ) με τον Coeur de Lion, στο αγώνισμα ύψους 1.05-1.10μ. την Δήμητρα Οικονομίδου (ΙΠΟΑ) με την Lollipop, στο αγώνισμα ύψους 1.15μ. την Μελίνα Πειμανίδη (ΙΠΠΟΚ) με την Acapulca, στο αγώνισμα ύψους 1.00-1.05μ. τον Σωτήρη Αντωνόπουλος (ΙΠΠΟΚ) με τον By Chance, στο αγώνισμα ύψους 1.10μ. τον Γιώργο Μειμαρίδης (ΑΟΙ) με τον Larimar des Baumes, στο αγώνισμα ύψους 1.20μ. με joker τον Πάρι Κουτσογιάννης (ΙΟΒΟΠ) με την Daouchska και στο αγώνισμα ύψους 1.30μ. τον Κωνσταντίνο Παπαθανασίου (ΙΑΟΦ) με τον Secret Prince.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς Αγώνων Grand Prix είναι προγραμματισμένος να γίνει στον Ιππικό Όμιλο Καλυβίων St Georges στα Καλύβια Αττικής το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ευρωχαστούκι στην Τουρκία για τις προκλήσεις σε Αιγαίο - Κύπρο

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Την αλληλεγγύη και στήριξή τους προς την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο εκφράζουν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχηγοί και αξιωματούχοι

H μάνα μου ήταν Playmate: Καυτά γονίδια δεύτερης γενιάς

Ένα αφιέρωμα στα κορίτσια που πήραν τις χάρες των μαμάδων τους και μας γέμισαν χαρά.

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Μυτακίδης των Active Member

Ο γνωστός ράπερ B.D.Foxmoor νοσηλεύεται με οξεία πνευμονία

Quiz: Ποιο ελληνικό ριάλιτι είσαι;

Απάντηση σε μια ερώτηση, την οποία όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή στον εαυτό μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24