ΙΠΠΑΣΙΑ

Επιτυχίες της Μυτιληναίου στα ΗΑΕ

Επιτυχίες της Μυτιληναίου στα ΗΑΕ

Η Ιόλη Μυτιληναίου κατέλαβε την 4η θέση στον διεθνή αγώνα CSI5* στην Σαρτζά, σε αγώνισμα ύψους 1.50μ. με τον Broadway, ενώ είχε επιτυχίες και σε Ντουμπάι και Αμπού Ντάμπι.

Από τις αρχές του νέου χρόνου, η πρωταθλήτρια ενηλίκων 2017 Ιόλη Μυτιληναίου βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συμμετέχοντας εκεί μαζί με τα άλογά της σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις υπερπήδησης εμποδίων, κερδίζοντας παράλληλα εμπειρίες και επιτυχίες για την Ελλάδα.

Η Ελληνίδα αμαζόνα συμμετείχε με επιτυχία στα μεγάλα CSI4* και CSI5* σε Ντουμπάι και Αμπού Ντάμπι σε κατηγορίες ύψους εμποδίων άνω του 1.45μ. καταλαμβάνοντας θέσεις μέσα στις δεκάδες των αγωνισμάτων. Τη μεγαλύτερη επιτυχία της μέχρι στιγμής την είχε στον διεθνή αγώνα CSI5* στην Σαρτζά, σε αγώνισμα ύψους 1.50μ. με τον Broadway, όπου με άπταιστες διαδρομές κατέλαβε την 4η θέση ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ιππασίας.

Η Μυτιληναίου αναμένεται να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στα Εμιράτα αυτήν την εβδομάδα και να πάρει μέρος πλέον σε διεθνείς αγώνες στην Ευρώπη.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ