ΙΠΠΑΣΙΑ

Εννιά μετάλλια για την Ελλάδα στη Ρουμανία!

Εννιά μετάλλια για την Ελλάδα στη Ρουμανία!
PHOTOBIT

Με 9 μετάλλια στις αποσκευές της επιστρέφει η Ελληνική αποστολή από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή με επιτυχία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων 2016. Συγκεκριμένα οι Έλληνες αθλητές κέρδισαν δύο χρυσά, τρία ασημένια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια.

Στην κατηγορία Εφήβων, οι αθλητές μας κέρδισαν ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. "Χρυσή" ήταν η Ελλάδα στο ομαδικό αγώνισμα με τους Άννα Δανάλη & Seattle Brecourt, Αντώνη Αντωνίου & Pommery, Ειρήνη Σπανού & Per On και Πάολα Μαρτίνη & Electic Elvis C συγκεντρώνοντας στους δύο γύρους 8 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν στην 2η θέση η Τουρκία με 16 βαθμούς και στην 3η θέση η Κροατία με 20 βαθμούς. Στο ατομικό 3η Βαλκανιονίκης με 4 βαθμούς στο σύνολο αναδείχθηκε η φετινή Πρωταθλήτρια της Κατηγορίας, Πάολα Μαρτίνη με τον Electic Elvis C.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων, η Ελληνική Ομάδα κέρδισε τρία μετάλλια. Το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα χάρη στους Αλέξανδρο Κοκκώνη & Oscar de Semilly, Νικολίνα Μακαρώνα & Αrc de Triomphe, Λουκά Παπαδόπουλο & Petrus de Roches και Κωνσταντίνο Παπαθανασίου & Secret Prince, και ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στο ατομικό αγώνισμα. Η Νικολίνα Μακαρώνα με την Αrc de Triomphe ήταν 2η Βαλκανιονίκης με 10,91 βαθμούς στους τέσσερις γύρους και ο Λουκάς Παπαδόπουλος 3ος Βαλκανιονίκης με 23 βαθμούς. Βαλκανιονίκης Νέων Ιππέων με 9 βαθμούς ήταν η Τουρκάλα Talya Afyoneri με τον Wervelwind.

Στην κατηγορία παίδων, οι τέσσερις αθλητές μας Μελίνα Πεϊμανίδη & Acapulca, Αθηνά Μάνου & Cascajo 3, Σταύρος Θεοφανόπουλος & Taquine du Vivier και Βαλέρια Ζαχαρίου & Cartagena 12 κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό Αγώνισμα συγκεντρώνοντας στους δύο γύρους 12 βαθμούς. Στο ατομικό αγώνισμα την καλύτερη θέση, 4η, κατέλαβε η Αθηνά Μάνου με τον Cascajo 3 με 9 βαθμούς. Βαλκανιονίκης Παίδων αναδείχθηκε η Ρουμάνα Maria Stefana Ilas με τον Quickborn 5 με 4 βαθμούς στο σύνολο.

Στην κατηγορία αμαζόνων οι Ελληνίδες αθλήτριες κέρδισαν δύο χάλκινα μετάλλια. Στο ομαδικό αγώνισμα η Ελλάδα αναδείχθηκε 3η Βαλκανιονίκης χάρη στις Ελένη Θωμαΐδου & Comeet, Helen Schut & Chicago W, Ελένη Αινατζόγλου & D’ Artagnan N και Μαργαρίτα Δενδρινού & Bofnire συγκεντρώνοντας συνολικά 24 βαθμούς. Στο ατομικό αγώνισμα το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε επίσης η Ελένη Αινατζόγλου με τον D’ Artagnan N με συνολικά 10,30 βαθμούς ποινής. Χρυσή Βαλκανιονίκης ήταν η Senem Kibar με την Cathy από την Τουρκία με 7,82 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων, οι αθλητές μας Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale, Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur, Πάρις Κουτσογιάννης με την Daouschka και Άννα Παπαγεωργίου με τον Vania κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα. Οι Έλληνες ιππείς συγκέντρωσαν στους δύο γύρους 15 βαθμούς. Στην 1η θέση ήταν η Ρουμανία με 8 βαθμούς και στην 3η η Τουρκία με 17 βαθμούς ποινής.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ