ΙΠΠΑΣΙΑ

Ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό Ιππικής Αντοχής

Ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό Ιππικής Αντοχής

Η Εθνική Ομάδα Ιππικής Αντοχής ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Σαββατοκύριακο 3-4/10 στη Βουλγαρία.

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας σχετικά με τη νέα επιτυχία της Εθνική Ομάδας Ιππικής Αντοχής. Η Εθνική Ομάδα γύρισε με το ασημένιο μετάλλιο στις βαλίτσες της από το Σούμεν της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

"Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της επιστρέφει σήμερα η Εθνική Ομάδα Ιππικής Αντοχής από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου 2015 στο Shumen της Βουλγαρίας. Για την δεύτερη θέση της Ελληνικής Ομάδας μέτρησαν τα αποτελέσματα στη διαδρομή των 90 χλμ. των αθλητών και ίππων: Μαρία-Θέμις Χατζηβασιλείου & Georgina, Σωτήρη Πατσιούρα και Koheilan XIII 16 Salamon P, Παντελή Σαλονικιού & Amir, ενώ έλαβαν μέρος και οι αθλήτριες Αρετή-Άννα Βενιζέλου και Ase Myandour και Έφη Κουτσάφτη και Melini. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της Βουλγαρίας και το χάλκινο της Ρουμανίας.

Στο ατομικό, επικράτησε ξανά η περσινή Πρωταθλήτρια Βαλκανίων Arianna Ilic με τον ίππο Natalos από την Σερβία, ενώ στην δεύτερη και τρίτη θέση κατετάγησαν αντίστοιχα οι Βούλγαροι αθλητές Denis Furtansky και Magnesia και Zaninna Ivanova και Zapeta. Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αθλητές και άλογα από τις χώρες Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία".

Διεθνές Σεμινάριο Κτηνιάτρων στο Μαρκόπουλο

"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου 2015, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το Διεθνές Σεμινάριο Κτηνιάτρων (FEI Treating Vets and FEI Officials Vets), που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιππασίας. Στο Σεμινάριο συμμετείχαν 40 κτηνίατροι από 17 χώρες από όλο τον κόσμο και δίδαξαν ο γερμανός Dr. Gerit Matthesen, ο Σουηδός καθηγητής Peter Salkins, η κτηνίατρος της FEI Katerina Termine και ο Έλληνας εντεταλμένος κτηνίατρος της FEI Dr. Αλέξανδρος Μητσόπουλος".

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ