ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Χειρουργήθηκε ο Κοσμίδης

Χειρουργήθηκε ο Κοσμίδης

Ο Λευτέρης Κοσμίδης υποβλήθηκε σε επέμβαση, προκειμένου να απαλλαγεί από τις επίμονες ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο μεγάλος στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στη Γλασκώβη το χειμώνα.

Ο Λευτέρης Κοσμίδης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Μονπελιέ. Ήταν γνωστό το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Ο προπονητής του, Γιώργος Αγγέλου αποκάλυψε πως ο αθλητής του έκανε τρεις ενέσεις για να αγωνιστεί στον προκριματικό του σύνθετου ατομικού. Δεν πήρε την πρόκριση για τον τελικό, προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο στο έδαφος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

" Η εκτίμηση των γιατρών είναι ότι θα είναι σε θέση να επανέλθει πλήρως έπειτα από 40 μέρες. Ελπίζουμε ότι το πρόβλημα θα υποχωρήσει, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε", είπε ο Αγγέλου.

Ο Κοσμίδης παραχώρησε τη θέση του στην ομάδα που θα λάβει μέρος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού (12-28/6) στον Νίκο Ηλιόπουλο. Ο μεγάλος στόχος του Κοσμίδη είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης (23/10-1/11). Ένα μετάλλιο στο έδαφος θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ