ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Βασιλειάδης: "Θέλουμε να φέρουμε μία μεγάλη διοργάνωση στην Ελλάδα"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 / ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 / ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποκάλυψε την πρόθεση του να αναλάβει η χώρα μας μία μεγάλη διοργάνωση της γυμναστικής μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας να τελεστεί στην Ελλάδα μία μεγάλη διεθνής διοργάνωση ενόργανης, που θα δώσει σε όλους τους φιλάθλους την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον Πετρούνια και τους υπόλοιπους πρωταθλητές της ενόργανης, δήλωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δίνοντας το "πράσινο φως" στην Ε.Γ.Ο. για να διεκδικήσει την ανάληψη μίας μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθεί προσωπικά τον «άρχοντα των κρίκων», του οποίου έπλεξε το εγκώμιο με τα παρακάτω λόγια: "Ο Λευτέρης είναι ένας τεράστιος αθλητής, έχει ήδη μπει στο πάνθεον και νομίζω πως αυτό είναι μόνο η αρχή. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αθλητές όπως είναι ο Λευτέρης, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη και άλλα παιδιά. Αυτή η γενιά Ελλήνων αθλητών νομίζω πως είναι μία από τις σπουδαιότερες, γιατί έρχεται σε δύσκολα χρόνια: Εμείς στενάζουμε οικονομικά και προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε, οι Ομοσπονδίες έχουν τα προβλήματά τους, όπως και οι υποδομές μας… Είναι μια γενιά με πολύ μεγάλη θέληση και οι επιτυχίες τους έχουν για μένα πάρα πολύ μεγάλη αξία".

Παράλληλα, ο κ. Γ. Βασιλειάδης αποκάλυψε ότι βρήκε εξαιρετική την πρόταση της Ε.Γ.Ο. να απευθυνθεί στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής (UEG), ώστε το 2018 η Ελλάδα να πετύχει την ανάληψη μίας μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης για τα επόμενα χρόνια.

"Αυτό που συζητήσαμε με τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. πριν από λίγο, είναι το πώς μπορούμε να δώσουμε στους Έλληνες φιλάθλους τη χαρά να δουν τον Λευτέρη να αγωνίζεται, μαζί με όλα τα άλλα παιδιά της ενόργανης γυμναστικής. Συμφωνήσαμε να τεθεί το ζήτημα από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEG, της οποίας είναι μέλος, για να διεκδικήσουμε να φέρουμε μία μεγάλη διοργάνωση στην Ελλάδα", είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και συμπλήρωσε: "Φέρνοντας τέτοιες διοργανώσεις στη χώρα μας, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος και σε ολόκληρο το ελληνικό κοινό να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές μας. Μέσα από την κρίση, όλοι μάθαμε να λειτουργούμε και να βρίσκουμε τρόπους να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Έχω την αίσθηση ότι με τη βοήθεια και την σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα, θα τα καταφέρουμε, πάντοτε σε λελογισμένα πλαίσια και χωρίς σπατάλες".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ