ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Βασιλειάδης: "Η Γυμναστική πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο"

Βασιλειάδης: "Η Γυμναστική πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο"
INTIME SPORTS

Μία πρώτη αποτίμηση των φετινών αποτελεσμάτων των Εθνικών ομάδων της Γυμναστικής έκανε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης.

Μία πρώτη αποτίμηση των φετινών αποτελεσμάτων των Εθνικών ομάδων της Γυμναστικής έκανε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, με αφορμή την ολοκλήρωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης, που χάρισε στην Ελλάδα ένα χρυσό μετάλλιο, από το Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, μία απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και τέσσερα εισιτήρια για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά.

"Η πορεία των Εθνικών ομάδων, σ’ αυτά τα δύο τελευταία χρόνια πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας: Έχουμε κερδίσει απευθείας προκρίσεις στους Ολυμπιακούς, προκρίσεις σε προ-Ολυμπιακά τουρνουά, καθώς και μετάλλια και μεγάλες διακρίσεις σε ευρωπαϊκά, σε παγκόσμια πρωταθλήματα και σε άλλες κορυφαίες διοργανώσεις, τόσο στην ενόργανη όσο και στη ρυθμική γυμναστική", είπε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης και συνέχισε:

"Ο φετινός κύκλος οδεύει στην ολοκλήρωσή του. Μετά τις επιτυχίες στην ενόργανη και τη ρυθμική, τώρα απομένει το τελευταίο στάδιο, που είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο στα τέλη του Νοεμβρίου, όπου ελπίζουμε να έχουμε επίσης καλά αποτελέσματα".

Ο επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. πρόσθεσε ότι η στήριξη των αρμόδιων φορέων, σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή, θα είναι η καλύτερη επιβράβευση και θα ανοίξει το δρόμο για ακόμα περισσότερους ελληνικούς θριάμβους:

"Μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Γνωρίζουμε, βέβαια, πώς έχουν τα πράγματα στη χώρα μας και πόσα προβλήματα πρέπει να ξεπεράσουμε για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε όμως στο δρόμο που θέλουμε, βγάλαμε το πιο δύσκολο κομμάτι και αισιοδοξούμε ότι η στήριξη που θα έχουμε από εδώ και πέρα θα μας δώσει τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Ομοσπονδία και τους αθλητές της".

Ο Θανάσης Βασιλειάδης κατέληξε αναφερόμενος στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, έτσι ώστε η ελληνική γυμναστική να παραμένει ενωμένη σε όλα τα επίπεδα και να έχει μεγάλες επιτυχίες, για άλλη μια χρονιά:

"Είμαστε μία οικογένεια και όλοι μαζί πάμε μπροστά. Προχωράμε παρ’ όλες τις δυσκολίες και τίποτε αρνητικό δεν μας κρατάει πίσω. Η αμεσότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, στο βαθμό που είναι εφικτό, είναι αυτή που μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Μιλάμε απευθείας με τους αθλητές και με τους προπονητές τους και βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις κάθε φορά. Έπειτα, άλλωστε, από μία προσωπική πορεία δεκαετιών στο χώρο της γυμναστικής ως προπονητές, διαθέτουμε τη γνώση για να χειριζόμαστε αποτελεσματικά όλα τα θέματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ