ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...

Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...

Στη Σιμόν Μπάιλς απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο και μια έκπληξη, μια μέλισσα που κυνήγησε την κορυφαία γυμνάστρια στον κόσμο (video).

Η 17χρονη Αμερικανίδα Σιμόν Μπάιλς κατέκτησε την Παρασκευή (10/10) με άνεση το δεύτερο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο στο σύνθετο ατομικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Όταν ανέβηκε στο βάθρο για να παραλάβει το χρυσό μετάλλιο, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Μια μέλισσα έκανε την εμφάνιση της, αποδεικνύοντας αν μη τι άλλο πως οι ανθοδέσμες των Κινέζων στη Νανίνγκ είχαν τουλάχιστον φρέσκα λουλούδια.

Η Μπάιλς πέταξε κάτω την ανθοδέσμη, ζήτησε καταφύγιο στη συναθλήτρια της, Κάιλα Ρος, αλλά δίχως επιτυχία. " Υπήρχε μια μέλισσα στα λουλούδια μου, η Λαρίσα Ιορντάκε (σ.σ. η δεύτερη στον αγώνα) την είδε και μου το είπε. Προσπάθησα να απομακρύνω τη μέλισσα, με κυνήγησε και στη συνέχεια πήγε στην Κάιλα. Απλά δεν μου αρέσουν τα ζουζούνια".

Σήμερα (11/10) η μαθήτρια λυκείου από το Κολόμπους πρόσθεσε ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο στο άλμα στη συγκομιδή της, δίχως να κινδυνεύσει από μέλισσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ