ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τελικοί για Κοσμίδη & Πετρούνια

Τελικοί για Κοσμίδη & Πετρούνια

Απόλυτα επιτυχημένη επανεμφάνιση στην ενεργό δράση πραγματοποίησαν ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Λευτέρης Πετρούνιας, οι οποίοι συμμετέχουν στο Challenge Cup της Οστράβα.

Ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχαν για τελευταία φορά σε επίσημους αγώνες τον Ιούνιο που μας πέρασε. Συνέχισαν την προπόνηση τους και παρουσιάστηκαν σε εξαιρετική κατάσταση στην Οστράβα στον τελευταίο μεγάλο αγώνα της χρονιάς.

Οι δύο αθλητές που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους τελικούς των οργάνων του Challenge Cup στην τσέχικη πόλη.

Στις ασκήσεις εδάφους ο Κοσμίδης παρουσίασε πρόγραμμα με μειωμένο συντελεστή δυσκολίας (5,90), ωστόσο με 14,800 βαθμούς πήρε την πρώτη θέση στον προκριματικό. Ο αθλητής του Δημήτρη Αγγέλου έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Αντίθετα, ο Πετρούνιας χρειάζεται τη νίκη, προκειμένου να αναδειχθεί κορυφαίος της χρονιάς στους κρίκους. Με 15,800 βαθμούς (6,80 ο συντελεστής δυσκολίας) ιισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι.

Πρόκειται για τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, ο οποίος έσπασε την κυριαρχία του Κινέζου Τσεν Γιμπίνγκ και είναι το πρόσωπο των Βραζιλιάνων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (24/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ