ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τα συγχαρητήρια του Τσίπρα και η απάντηση του Πετρούνια

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για τη νέα του επιτυχία, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο να του επισημαίνει ότι εάν βοηθήσει περισσότερο η Πολιτεία θα βγουν και άλλοι μεγάλοι αθλητές.

Το σύνηθες φαινόμενο μετά τις επιτυχίες Ελλήνων αθλητών είναι να δέχονται συγχαρητήρια από την πολιτική ηγεσία. Κάτι ανάλογο συνέβη και με το νέο χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και μετά την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για τη νέα του επιτυχία: "Ακόμα μία διάκριση από τον Λευτέρη Πετρούνια που συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές χαρές. Συγχαρητήρια Eleftherios Petrounias για το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης!".

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο έσπευσε να απαντήσει στον Πρωθυπουργό ζητώντας του περισσότερη βοήθεια στο μέτρο πάντα του δυνατού: "Ευχαριστώ πολύ , το ενδιαφέρον σας με τιμά. Πιστέψτε με ότι εάν μας βοηθήσετε περισσότερο (γνωρίζοντας τη δυσκολία των καιρών) θα καμαρώσετε πολλούς περισσότερους".

Δείτε το σχετικό διάλογο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ