ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τα συγχαρητήρια του Stoiximan.gr στον Πετρούνια

Τα συγχαρητήρια του Stoiximan.gr στον Πετρούνια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Λευτέρη, συνέχισε να κάνεις υπερήφανους όλους τους Έλληνες", αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Stoiximan.gr, ο μεγάλος χορηγός του νέου παγκόσμιου πρωταθλητή στους κρίκους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει ο Stoiximan.gr, είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Λίγο μετά τη σπουδαία του επιτυχία, ο μεγάλος χορηγός του 25χρονου αθλητή, τον συνεχάρη για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου!

Αναλυτικά η εταιρία Stoiximan.gr, αναφέρει:

"ΟStoiximan.grθέλεινα συγχαρεί τον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιοστο αγώνισμα των κρίκων στοΠαγκόσμιο ΠρωτάθλημαΕνόργανης Γυμναστικής της Γλασκώβης.

Ο Έλληνας γυμναστής κατέκτησε τον τίτλο τουΠαγκόσμιου Πρωταθλητήμε μία εξαιρετική εκτέλεση του προγράμματός του, η οποία εκτός από την πρώτη θέση, του χάρισε και το εισιτήριο για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Oαθλητής του Δημήτρη Ράπτη, μετά από έναν δύσκολο αγώνα κατάφερε να συγκεντρώσει 15.800 βαθμούς αφήνοντας πίσω τους μεγάλους αντιπάλους του Χαο Γιού (15.733) και Χανγκ Λιού (15.700) από την Κίνα, επιβεβαιώνοντας με μία εξαιρετική εμφάνιση, ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο.

Πρόκειται για το πρώτο μετάλλιο του Έλληνα πρωταθλητή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και το 9συνολικά για την Ελλάδα.Ο συγκινημένος, Λευτέρης Πετρούνιας, αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο στον πατέρα του, τον οποίο έχασε πριν από λίγο καιρό.

Η νέα τεράστια επιτυχία του Πετρούνια, ολοκληρώνει ιδανικά μία ονειρεμένη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας, επικράτησε στις 11 από τις 12 εμφανίσεις του, με χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονπελιέ και τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, μεταξύ άλλων.

ΟStoiximan.grείναι ο υπερήφανος χορηγός του Λευτέρη Πετρούνια . Λευτέρη, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους όλους τους Έλληνες"

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτος στον κόσμο ο Πετρούνιας

Βίντεο: Η αποθέωση του παγκόσμιου πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια!

Πετρούνιας: "Πάμε τώρα για το μετάλλιο στο Ρίο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ