ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Βασιλειάδη σε Πετρούνια

Συγχαρητήρια Βασιλειάδη σε Πετρούνια

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη και το χρυσό Ολυμπιονίκη των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια.

Επίσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (03/05) ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης και ο πρωταθλητής της ενόργανης Λευτέρης Πετρούνιας, οι οποίοι δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού για τις πρόσφατες επιτυχίες της ελληνικής Γυμναστικής στο ευρωπαϊκό του Κλουζ, μαζί με διαβεβαιώσεις για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των Εθνικών ομάδων ενόψει των παγκόσμιων πρωταθλημάτων που ακολουθούν.

Κατά την συνάντηση, που έγινε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού συνεχάρη τον τρις πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια για το νέο κατόρθωμά του, καθώς και για τις διακρίσεις των συναθλητών του στο Κλουζ.

Παράλληλα, συζητήθηκαν οι ανησυχίες των αθλητών των Εθνικών ομάδων, παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική Γυμναστική, αλλά και το πώς μπορούν αυτά να αντιμετωπιστούν. Από την πλευρά του κ. Γιώργου Βασιλειάδη δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η Ελλάδα, θα γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε οι Εθνικές ομάδες των αθλημάτων της Γυμναστικής να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τα παγκόσμια πρωταθλήματα του φθινοπώρου.

Επίσης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κατέστησε σαφές ότι η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών του Κέντρου Υψηλών Επιδόσεων της Αθήνας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, για όσο διάστημα χρειαστεί ακόμη.

Στο τέλος αυτής της εποικοδομητικής και ουσιαστικής συζήτησης, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον κ. Γιώργο Βασιλειάδη για το ενδιαφέρον του και εξέφρασε την ευχή να σταθεί η Πολιτεία ακόμα πιο κοντά στο άθλημα της Γυμναστικής, βοηθώντας το να συνεχίσει να χαρίζει μεγάλες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ελληνίδα βρήκε το μυστικό που κρύβουν οι διάσημες αιγυπτιακές μούμιες των 'Δύο αδελφών'

Οι δύο μούμιες, είναι τις πιο γνωστές μεταξύ των Αιγυπτιολόγων, προέρχονται από δύο άνδρες της αρχαίας αιγυπτιακής ελίτ που έζησαν περίπου το 1800 π.Χ. Πώς η ερευνήτρια έφτασε στο συμπέρασμά της

Ποιος είπε ότι οι Ολυμπιακοί χαίρονται με την κατάσταση στον ΠΑΟ;

Ένας φίλος του Ολυμπιακού παραδέχεται ότι δεν ευχαριστιέται καθόλου πια τις ήττες του αντιπάλου του.

Μηχανή του Χρόνου: Τι σημαίνει και πώς βγήκε η λέξη λαμόγιο

"'Εμπνευστές της" οι απατεώνες και οι "παπατζήδες" - Οι ρίζες της φτάνουν από Ιταλία μέχρι το Μπουένος Άιρες

Η πιο άθλια πρόσκληση που θα δεις ποτέ

Κόβουν πίτα και οι 'Μανούλες του Facebook';

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24