ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στον τελικό οι Νεάνιδες

Στον τελικό οι Νεάνιδες

Η εθνική ομάδα αεροβικής γυμναστικής προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας των Νεανιδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πορτογαλία.

Την είσοδό της στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αεροβικής γυμναστικής, που διεξάγεται στο Έλβας της Πορτογαλίας, πανηγύρισε η ελληνική πεντάδα των νεανίδων (Πολυξένη Παρασκευοπούλου, Ελένη Ποταμιανάκη, Στυλιανή Ποταμιανάκη, Μελίνα-Αναστασία Χελά, Βασιλική Χρηστοπούλου).

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 19,100 βαθμούς στον προκριματικό του αγωνίσματος και προκρίθηκε με την 7η καλύτερη βαθμολογία στον τελικό της Κυριακής (08/11, 14:00 ώρα Ελλάδας).

Αντίθετα, εκτός τελικών έμειναν στο ατομικό νεανίδων η Στυλιανή Ποταμιανάκη (16η μεταξύ 34 αθλητριών με 18,950 β.) και η Πολυξένη Παρασκευοπούλου (30ή με 17,300 β.), όπως επίσης η Εθνική ομάδα στο τρίο νεανίδων (Ελένη Ποταμιανάκη, Στυλιανή Ποταμιανάκη, Βασιλική Χρηστοπούλου), η οποία τερμάτισε 14η μεταξύ 27 ομάδων με 18,100 β..

Σήμερα (Σάββατο 07/11) πραγματοποιούνται οι προκριματικοί της κατηγορίας γυναικών, όπου από ελληνικής πλευράς συμμετέχει η Σοφία Παππά στο ατομικό.

Οι τελικοί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αεροβικής γυμναστικής, που θα διεξαχθούν αύριο (Κυριακή 08/11) από τις 12:00 ώρα Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ