ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Σκουτέρης: "Αξίζει ο κόσμος να έρθει στο Cosmogym Festival"

Σκουτέρης: "Αξίζει ο κόσμος να έρθει στο Cosmogym Festival"

Ο διοργανωτής του Cosmogym Festival Συμεών Σκουτέρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας 20-25 Ιουνίου.

Στις 20-25 Ιουνίου θα διεξαχθεί το "Cosmogym Festival" στο Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας. Ο διοργανωτής του, Συμεών Σκουτέρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τα όσα θα δουν οι φίλαθλοι της γυμναστικής στο φεστιβάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη διοργάνωση: “Είναι μια διοργάνωση γυμναστικής για όλους. Θα λάβουν μέρος 7.033 αθλητές και αθλήτριες με περίπου 328 χορογραφίες, οι οποίες έχουν στοιχεία ενόργανης, ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής, τραμπολίνο , χορού. Ο χώρος της γυμναστικής είναι αναπτυσσόμενος. Υπάρχουν πολλά παιδιά που πάνε σε σωματεία και έχουν την ευκαιρία να δείξου τη δουλειά τους σε τέτοια τουρνουά”.

Για το πρόγραμμα: “Από τις 20 μέχρι τις 25 Ιουνίου στο Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας από τις14:00 μέχρι το βράδυ το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τις χορογραφίες των αθλητών, ενώ πρέπει να πούμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα προγράμματα είναι χωρισμένα σε γκρουπ των 30 χορογραφιών. Το διαγωνιστικό μέρος είναι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και είναι χωρισμένο σε 4 ομίλους των 20 ομάδων και οι χορογραφίες θα βαθμολογούνται από 20 κριτές. Η επίσημη τελετή έναρξης την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 19:00”.

Για την παρουσία της Κλέλιας και της Άννυ Πανταζή, αλλά και της Μορφούλας Ντόνα: “Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή θα είναι κριτές σε ένα ξεχωριστό event, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Special Olympics με τη συμμετοχή περίπου 3ο αθλητών από όλη την Ελλάδα, την Πέμπτη 22 Ιουνίου. Η Μορφούλα Ντόνα θα δώσει το “παρών” με την ακαδημία της. Αξίζει ο κόσμος θα βρει χρόνο και να έρθει να ξεχωριστά πράγματα ”.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ