ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Προσκεκλημένος σε Γκαλά στο Κάλιαρι ο Λευτέρης Πετρούνιας

Winner Eleftherios Petrounias of Greece celebrates after his rings exercise during the men's apparatus final competition at the World Artistic Gymnastics championships at the SSE Hydro Arena in Glasgow, Scotland, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader)
Winner Eleftherios Petrounias of Greece celebrates after his rings exercise during the men's apparatus final competition at the World Artistic Gymnastics championships at the SSE Hydro Arena in Glasgow, Scotland, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Στην Σαρδηνία θα γραφτεί η τελευταία σελίδα του 2017 για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Γκαλά του Κάλιαρ (12/11), ως προσκεκλημένος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Στην Σαρδηνία θα γραφτεί η τελευταία σελίδα του θριαμβευτικού 2017 για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος πρόκειται να συμμετάσχει στο Γκαλά του Κάλιαρι την ερχόμενη Κυριακή (12/11), ως προσκεκλημένος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Ο 27χρονος πρωταθλητής θα ταξιδέψει στην Ιταλία μαζί με τον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, για να πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση για φέτος, η οποία πάντως δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα: Ο Πετρούνιας θα ανέβει στους κρίκους για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα επίδειξης, διαφορετικό από ό,τι συνήθως, χωρίς ανταγωνιστές και χωρίς βαθμολόγηση από τους κριτές.

Εκτός από τον "άρχοντα των κρίκων" οι Ιταλοί «οικοδεσπότες» έχουν επίσης προσκαλέσει την Ισραηλινή πρωταθλήτρια της ρυθμικής Λινόι Άσραμ, νικήτρια δύο χάλκινων μεταλλίων στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ παρόντες στη διοργάνωση θα είναι και όλοι οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της ιταλικής ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής.

Το κλειστό στάδιο "ΠαλαΠιράστου" του Κάλιαρι αναμένεται να γεμίσει από περίπου 4.000 φιλάθλους, με τα εισιτήρια για αυτή την ξεχωριστή γιορτή της γυμναστικής να τιμώνται από 12 έως 16 ευρώ.

AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ