ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας: "Στερεί από την κοινωνία τα μελλοντικά της πρότυπα"

Winner Eleftherios Petrounias of Greece celebrates after his rings exercise during the men's apparatus final competition at the World Artistic Gymnastics championships at the SSE Hydro Arena in Glasgow, Scotland, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader)
Winner Eleftherios Petrounias of Greece celebrates after his rings exercise during the men's apparatus final competition at the World Artistic Gymnastics championships at the SSE Hydro Arena in Glasgow, Scotland, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό τοποθετήθηκε κατά της απόφασης του ΣτΕ κάνοντας λόγο για τορπιλισμό των θεμελίων του ελληνικού αθλητισμού.

Οι αντιδράσεις για την απόφαση του ΣτΕ που κόβει τη μοριοδότηση στους αθλητές - μαθητές για την είσοδο τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ συνεχίζονται. Μετά την αντίδραση της Πολιτείας μέσα από τις τοποθετήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του γ.γ.Α., Ιούλιου Συναδινού είχαμε και εκείνες των ανθρώπων του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, με γραπτή του δήλωση καυτηρίασε τη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ το ίδιο έπραξε και με ανακοίνωση της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Θέση για τα όσα συμβαίνουν πήραν και αθλητές με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνα Στεφανίδη. Το ίδιο έπραξε και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου ο Λευτέρης Πετρούνιας με μήνυμα του μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του: "Η απόφαση του ΣτΕ καταδεικνύει πλήρη άγνοια για την πραγματικότητα του ελληνικού αθλητισμού καθώς και για την καθημερινότητα των νέων αθλητών, που ξυπνάνε από τα χαράματα για να προλάβουν προπόνηση και σχολείο. Δεν έχουν αντιληφθεί οτι δεν κόβουν ένα προνόμιο, αλλά ακυρώνουν μια επιβράβευση, τορπιλίζοντας τα θεμέλια του ελληνικού αθλητισμού και το μέλλον των εθνικών ομάδων. Η απόφαση του ΣτΕ στερεί από την κοινωνία τα μελλοντικά της πρότυπα".

Δείτε το σχετικό ποστάρισμά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ