ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας: “Να ξανακούσουμε σύντομα τον εθνικό ύμνο”

Πετρούνιας: “Να ξανακούσουμε σύντομα τον εθνικό ύμνο”

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας φιλοξενήθηκε από τον Άκη Δημακό και τον Γιάννη Λαμπίρη στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια”.

Έναν πρωταθλητή Ευρώπης φιλοξένησαν στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 οι Άκη Δημακός και Γιάννης Λαμπίρης. Ο λόγος για τον Λευτέρης Πετρούνια ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης, αλλά και για τον χορηγό του τη Stoiximan.gr.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού και το επερχόμενο Παγκόσμιο στην Γλακώβη: “Είναι σημαντικό για μένα να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Είναι ωραίο που ακούσαμε τον Εθνικό ύμνο κι ελπίζω να τον ακούσουμε σύντομα. Σε μία εβδομάδα έχουμε αναχώρηση για το Παγκόσμιο όπου δίνει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο”.

Για την επιτυχία που ξεχωρίζει: “Το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ και όσα συνέβησαν με έχουν σημαδέψει. Παραλίγο να παρασυρθώ από τον ρυθμό της μουσικής”.

Για όσα σκέφτεται πριν και μετά από το άλμα εξόδου του προγράμματος: “Πριν το πρόγραμμα σκέφτομαι πως θα βγάλω όλη την προπόνηση που θα κάνω σ” εκείνο το λεπτό. Να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν βγει αυτό που θέλω τότε το απολαμβάνω. Έχουμε θέσει με τον προπονητή μου ως στόχο να ξεπερνάω τον εαυτό μου”.

Για τον χορηγό του: “Έχω δίπλα μου τον χορηγό μου που είναι η Stoiximan.gr και αυτό φτιάχνει την ψυχολογία μου για να μπορώ να προετοιμαστώ όπως πρέπει χωρίς να μου λείπει τίποτα και ν” αντιμετωπίσω όλα αυτά τα θηρία”.

Για το πότε κατάλαβε ότι πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το άθλημά του: “Στην πρώτη μου χρονιά στην ανδρική ομάδα, έπρεπε να μπω στην ομάδα για το Παγκόσμιο. Προυπόθεση όμως γι΄ αυτό ήταν να κερδίσω τον Δημοσθένη Ταμπάκο. Κατέλαβα την 3η θέση και αυτός την 5η. Τότε είπα ότι αφού στον πρώτο μου αγώνα ως άνδρας πήρα μετάλλιο,πρέπει να στρωθώ και να δουλέψω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ