ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας: "Μπορώ να βελτιώσω και άλλο το πρόγραμμα μου"

Πετρούνιας: "Μπορώ να βελτιώσω και άλλο το πρόγραμμα μου"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και δήλωσε έτοιμος για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. (VIDEO)

Με ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο ξεκίνησε η χρονιά του Λευτέρη Πετρούνια. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων συνέχισε το σερί του έχοντας την πρώτη θέση τόσο στα προκριματικά όσο και στους τελικούς στους τελευταίους έξι αγώνες του.

Αυτή τη φορά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ντόχα με επίδοση 15.875 βαθμούς.

Ο Πετρούνιας, μιλώντας στo Sport24.gr αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του ωστόσο έθεσε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Άλλωστε, και στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν μερικούς μήνες στο Sport24.gr είχε τονίσει πως στόχος του είναι η δημιουργία ενός προγράμματος που θα του δώσει το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο.

"Είμαι ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα. Ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και ήρθε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Μπορεί να ανέβει και άλλο η επίδοσή μου μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Σε όλη αυτή την προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω την Stoiximan.gr που με στηρίζει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο" μας επεσήμανε λίγο μετά το χρυσό μετάλλιο στην Ντόχα.

Δείτε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ