ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας: "Επόμενος στόχος το χρυσό στο Παγκόσμιο"

Πετρούνιας: "Επόμενος στόχος το χρυσό στο Παγκόσμιο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους του θέτοντας ως προτεραιότητα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Αρχικά λίγη ξεκούραση, κατόπιν εντατική προπόνηση όλο το καλοκαίρι και τέλος επιστροφή στους αγώνες, για τη διεκδίκηση ενός ακόμη παγκόσμιου τίτλου στο Μόντρεαλ. Αυτό είναι το σχέδιο δράσης του Λευτέρη Πετρούνια, μετά την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ευρώπης στους κρίκους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο "άρχοντας των κρίκων" έχει πρόγραμμα που δεν χάνει πουθενά, αλλά παρόλα αυτά σκοπεύει να το βελτιώσει, ενισχύοντάς τον αρχικό βαθμό δυσκολίας, έτσι ώστε να μπορεί να είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από όλους τους αντιπάλους του. Αφού άλλωστε επιτεύχθηκε ο πρώτος φετινός στόχος, ακολουθεί ο δεύτερος και σπουδαιότερος, που είναι η επιχείρηση υπεράσπισης του τίτλου του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ (2-8 Οκτωβρίου).

"Με την επιστροφή στην Ελλάδα θα ξεκουράσω τον ώμο μου και θα κάνω κάποιες θεραπείες, γιατί έρχεται ένα δύσκολο καλοκαίρι. Θα δουλέψω με τον προπονητή μου, τον κ. Ράφτη και θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε ένα πιο δύσκολο πρόγραμμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, ώστε να μας φέρει πιο εύκολα και πιο κοντά στη νίκη", τόνισε ο Πετρούνιας, προσθέτοντας ότι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει το φθινόπωρο: "Επόμενος στόχος μου είναι να κερδίσω το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μου μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, μετά από εκείνο που είχα πάρει το 2015 στη Γλασκόβη. Θεωρώ πως είναι πιο εύκολο να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, όταν προχωράμε βήμα-βήμα. Μετά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα φαίνονται πιο κοντά".

Παράλληλα, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο στον συναθλητή του, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, που έκανε το δικό του «μπαμ» στη Ρουμανία: "Την περίμενα αυτήν την επιτυχία του! Ο Κωνσταντίνος είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, είναι πάρα πολύ δυνατός και έχει λαμπρό μέλλον. Σε δύσκολες εποχές αναδεικνύουμε αθλητές, βγάζουμε ταλέντα και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσός ξανά ο Πετρούνιας στο ευρωπαϊκό
Η προσπάθεια του Πετρούνια που του έδωσε το χρυσό!
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Πετρούνια
Έφτασε τα 27 μετάλλια στα ευρωπαϊκά η Ελλάδα
Ανάμεσα στους "Μύθους" ο Πετρούνιας

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ