ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνάντησε τον Σταύρο Κοντονή

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνάντησε τον Σταύρο Κοντονή

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, επισκέφθηκε σήμερα (10/3) ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής και δέχτηκε τα συγχαρητήριά του.

Τον Σταύρο Κοντονή επισκέφθηκε σήμερα ο πρωταθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ, Καραλής. Ο Υφυπουργός προσκάλεσε στο γραφείο του το νεαρό αθλητή και τον προπονητή του, Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, προκειμένου να τους συγχαρεί για την επίτευξη της κορυφαίας επίδοσης όλων των εποχών παγκοσμίως στο επί κοντώ στην κατηγορία των Παίδων.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Σταματόπουλος, ενώ τον 16χρονο αθλητή συνόδευσε η μητέρα του, Σάρα. Ο Υφυπουργός αφού ενδιαφέρθηκε να μάθει για την προσπάθεια που καταβάλει ο αθλητής για να πετύχει του στόχους του, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στις αθλητικές και σχολικές του υποχρεώσεις.

Για τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό, ο Εμμανουήλ Καραλής δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να με καλέσει ο Υφυπουργός και να με συγχαρεί από κοντά. Κάναμε μια πολύ ωραία συζήτηση και μου υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ".

Ο Υφυπουργός χάρισε στον Εμμανουήλ Καραλή τους δύο πρώτους τόμους του "Περίπλου" του Διονύση Ρώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ