ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Μιλλούση: "Να βρούμε χορηγούς"

Μιλλούση: "Να βρούμε χορηγούς"

Τη συμμετοχή στον τελικό της δοκού ισορροπίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει βάλει στόχο η Βάσω Μιλλούση μετά την πρωτιά της στην Κορέα.

Την ικανοποίηση της για τη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος εξέφρασε η Βάσω Μιλλούση σε δηλώσεις της στο International Gymnast.

Η κορυφαία γυμνάστρια στη χώρα μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας σε αγώνα στην Κορέα και πιστεύει πως έχει βάλει τις βάσεις για μια καλή εμφάνιση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σόφιας (12-18/5).

" Το Korea Cuo ήταν ένα καλό τεστ πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα μου ήταν πολύ καλό και μου έδωσε αυτοπεποίθηση ενόψει του ευρωπαϊκού. Τα τελευταία χρόνια έχω πάντοτε τον ίδιο στόχο, μια άψογη εκτέλεση και μια συμμετοχή στον τελικό. Εκεί όλα είναι πιθανά", τόνισε η 29χρονη με δύο συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης ορίστηκε ξανά το διήμερο 3-4 Μαΐου στη Μίκρα με τη Μιλλούση να εκφράζει την ικανοποίηση της: " Εξεπλάγην όταν έμαθα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά οριστικά θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο πριν ξεκινήσει το ευρωπαϊκό".

Αναφερόμενη στην κρίση που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό η Μιλλούση τόνισε "ως γυμνάστρια θα έλεγα στην πολιτεία να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στον αθλητισμό. Ωστόσο θα ήταν καλή λύση να βρούμε άλλους τρόπους, όπως χορηγούς, ώστε να αποφύγουμε τα ίδια προβλήματα στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ