ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Με λάμψη Πετρούνια η γιορτή των σωματείων της Θεσσαλονίκης

Με λάμψη Πετρούνια η γιορτή των σωματείων της Θεσσαλονίκης

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση των σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Τη λάμψη του Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και σπουδαίων προσωπικοτήτων που έχει αναδείξει η Γυμναστική της Βόρειας Ελλάδας, είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/09) σε καφέ - μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προς τιμήν των σωματείων της πόλης και όχι μόνο.

Η γιορτή διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της Ε.Γ.Ο., κ. Θανάση Βασιλειάδη, ο οποίος απεύθυνε ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της Γυμναστικής στη Βόρεια Ελλάδα για την συνεισφορά τους σε όλα όσα πέτυχε η Ομοσπονδία στον Ολυμπιακό κύκλο 2013-2016. Ανάλογη εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα και στην Αθήνα.

Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, που σκόρπισε λάμψη και δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια για τον θρίαμβό του στο Ρίο.

Ο 26χρονος πρωταθλητής πραγματοποίησε επίσκεψη - αστραπή στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από την προγραμματισμένη για αύριο (Κυριακή 25/09) αναχώρησή του για τη Νέα Υόρκη, όπου θα παραστεί στο ετήσιο γκαλά της κίνησης των Ελλήνων της διασποράς “The Hellenic Initiative”, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. κ. Σπύρο Καπράλο, τους Ολυμπιονίκες του Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη και Σπύρο Γιαννιώτη, καθώς και από την συναθλήτριά του, Βασιλική Μιλλούση.

Η επάνοδος του Πετρούνια στις προπονήσεις και η εκκίνηση της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική χρονιά, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους πλήθος εκπροσώπων σωματείων της Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλά ακόμη ξεχωριστά μέλη της οικογένειας της Γυμναστικής στη Βόρεια Ελλάδα, όπως ο επίτιμος πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Καπνίδης, ο Ολυμπιονίκης του 2012 Βασίλης Τσολακίδης, ο προπονητής της Εθνικής ενόργανης γυναικών Κώστας Χατζηζήσης και η συνεργάτιδά του ομοσπονδιακή τεχνικός Ντιάνα Ντούντεβα Γιορντάνοβα, η πρόεδρος των Ελληνίδων κριτών ρυθμικής γυμναστικής Μαρία Πάχτα, αλλά και επιφανή στελέχη της επιστημονικής κοινότητας:

Στην πρόσκληση του κ. Βασιλειάδη ανταποκρίθηκαν ο πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κοσμάς Χριστούλας και οι αναπληρωτές καθηγητές του ΤΕΦΑΑ, κ. Βασίλης Καϊμακάμης και κ. Παναγιώτης Στεφανίδης.

Όλοι τους ευχήθηκαν νέες, εξίσου μεγάλες επιτυχίες στον Πετρούνια και στους συναθλητές του, μέσα από την κοινή προσπάθεια και την σκληρή δουλειά, που θα κάνει την τετραετία 2017-2020 ακόμα πιο επιτυχημένη, για τις Εθνικές ομάδες αλλά και για το σύνολο της ελληνικής Γυμναστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ