ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Κακή αρχή για το ελληνικό ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας

Κακή αρχή για το ελληνικό ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας

Η Εθνική ανσάμπλ δεν τα πήγε καλά στο πρόγραμμα με τα πέντε στεφάνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής που διεξάγεται στη Σόφια.

Δυσκολίες έκρυβε για την ανανεωμένη Εθνική ανσάμπλ η πρώτη εμφάνιση εκτός των συνόρων για το 2018, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας.

Η ελληνική ομάδα (Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου, Ιωάννα Τζιατζιά, Διώνη Διώχνου, Αύρα Ντούρο) δεν μπόρεσε να δείξει το καλύτερο πρόσωπό της και να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία στο πρόγραμμα με τα πέντε στεφάνια, όπου πήρε 11,450 βαθμούς και τη 14η θέση μεταξύ 18 ομάδων, σε μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν όλες οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος.

Ωστόσο, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ των Ελληνίδων αθλητριών, που δουλεύουν ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, που θα φιλοξενηθεί επίσης στην "Αρένα Αρμεέτς" της Σόφιας.

Το Σάββατο (19:15 - 20:30 ώρα Ελλάδας), η Εθνική ομάδα, όπως και όλες οι υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες, θα αγωνιστεί στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, με στόχο να αφήσει καλές εντυπώσεις και να βελτιώσει την τελική κατάταξή της στον σύνθετο αγώνα, η οποία θα προκύψει από το βαθμολογικό άθροισμα των δύο ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ