ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου μιλούν για το Cosmogym Step to the Art

Η Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου μιλούν για το Cosmogym Step to the Art

Το Cosmogym Step to the Art μπαίνει στην τελική ευθεία των προετοιμασιών, πριν ανοίξει την αυλαία του στο κοινό στις 5 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου "Tae Kwon Do".

Οι παραστάσεις είναι διήμερες (5 & 6 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης: 18.30) και σε αυτές θα μετάσχουν εκτός από τις 24 ομάδες, οι οποίες προκρίθηκαν από το Cosmogym, Ολυμπιονίκες, πρωταθλήτριες της γυμναστικής και όχι μόνο που θα παρουσιάσουν από κοινού προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής με αθλήτριες και έναν αθλητή των Special Olympics.

«Μάθαμε τα προγράμματα των παιδιών και προσθέσαμε σε αυτά κάποιες δικές μας πινελιές. Θα τα παρουσιάσουμε στις 5 και 6 Νοεμβρίου στο Cosmogym Step to the Art», είπε η χάλκινη Ολυμπιονίκης του ανσάμπλ, Εύα Χριστοδούλου και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μας καθοδηγούν στο πρόγραμμα. Η ενέργειά τους είναι απίθανη. Δεν σταματούν να χαμογελούν! Γίναμε μια παρέα. Ηξεραν τα πάντα για εμάς και μας ρωτούσαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάθαμε πολλά στην προετοιμασία των προγραμμάτων και το κυριότερο, ότι κανείς δεν είναι διαφορετικός. Εχουμε πάρα πολλά κοινά στοιχεία».

Για τις χορογραφίες των Special Olympics International υπεύθυνες είναι η Κλέλια και η Αννυ Πανταζή. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του ανσάμπλ και η αδελφή της (5η με το ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας) δημιούργησαν τις χορογραφίες, τις οποίες έχουν σε dvd -ως οδηγό- όλες οι ομοσπονδίες των Special Olympics παγκοσμίως και αυτές χορεύουν τα παιδιά ανά τον κόσμο.

«Ηρθα κοντά στα Special Olympics το 2010 και με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι πλέον οι Ελληνες Ολυμπιονίκες είναι κοντά τους. Εμείς μαθαίνουμε από τα παιδιά! Διδασκόμαστε από αυτά. Η αδελφή μου κι εγώ θα είμαστε στο πρόγραμμα με τα παιδιά της Θεσσαλονίκης, τα οποία μας ήξεραν ήδη», τόνισε η Κλέλια Πανταζή.

Κρατήσεις εισιτηρίων για το Cosmogym Step to the Art γίνονται μέσω της ιστοσελίδας http://cosmogym.gr/κρατήσεις-step-to-the-art/ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ