ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Επίθεση πατέρα στον παιδόφιλο γιατρό της εθνικής ΗΠΑ

Επίθεση πατέρα στον παιδόφιλο γιατρό της εθνικής ΗΠΑ

Πατέρας τριών από τα δεκάδες θύματα του παιδόφιλου γιατρού Λάρι Νασάρ, πρώην γιατρού της εθνικής ΗΠΑ στη γυμναστική, επιτέθηκε εναντίον του κατά τη διάρκεια της δίκης (video).

Ένας αγανακτισμένος πατέρας τριών θυμάτων του Λάρι Νασάρ επιχείρησε να επιτεθεί στον παιδόφιλο πρώην γιατρό της εθνικής ΗΠΑ στη γυμναστική, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας σε μία από τις δίκες εναντίον του.

Ο Ράνταλ Μάργκρεϊβς βρισκόταν σε δικαστική αίθουσα του Μίτσιγκαν, όπου διεξαγόταν η δίκη της υπόθεσης που αφορά τις καταγγελίες εναντίον του 54χρονου γιατρού από αθλήτριες του τοπικού γυμναστικού συλλόγου Twistars.

Δύο από τις κόρες του Μάργκρεϊβς ήταν μεταξύ των τριάντα γυναικών που κατέθεσαν μέχρι στιγμής, ενώ η αδερφή τους επίσης φέρεται να έχει κακοποιηθεί από τον Νασάρ.

Ο Μάργκρεϊβς αρχικά έβρισε τον κατηγορούμενο, για να δεχθεί προειδοποίηση από τη δικαστή Τζάνις Κάνιγχαμ. Στη συνέχεια, ζήτησε από την έδρα "πέντε λεπτά σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο με αυτόν τον δαίμονα". Το δικαστήριο αρνήθηκε και ο Μάργκρεϊβς ρώτησε ξανά για "ένα λεπτό". Όταν υπήρξε νέα άρνηση, όρμησε εναντίον του κατηγορουμένου, ωστόσο οι φρουροί τον πρόλαβαν.

Η βοηθός του δημόσιου κατήγορου, Άντζελα Ποβιλάιτις, προειδοποίησε τις οικογένειες των θυμάτων ότι αυτές οι πράξεις "δεν βοηθούν τα παιδιά" τους. "Αυτό του επιτρέπει να έχει δύναμη πάνω μας. Δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε έτσι. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ιδιαίτερη υπόθεση, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Δεν βοηθάει τα παιδιά σας. Δεν βοηθάει την κοινότητα. Δεν βοηθάει εμάς ή την αστυνομία".

Ο Νασάρ έχει καταδικαστεί ήδη σε 175 χρόνια κάθειρξης σε ξεχωριστή υπόθεση που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το 2017 καταδικάστηκε σε 60 χρόνια κάθειρξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ