ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ενημέρωση της Ε.Γ.Ο. για παράνομο αγώνα

Ενημέρωση της Ε.Γ.Ο. για παράνομο αγώνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι έγινε γνωστή σε εκείνη η διεξαγωγή "παράνομου αγώνα ρυθμική γυμναστική" με την επωνυμία "Διασυλλογικές Επιδείξεις Γυμναστικής".

Τα παρατράγουδα στον ελληνικό αθλητισμό συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της τονίζει πως αγώνας που πρόκειται να διεξαχθεί στις 1,2 και 3 Απριλίου στο Ολυμπιακό Χωρίο είναι παράνομος.

Όπως επισημαίνεται δεν έχει ζητηθεί, ούτε χορηγηθεί άδεια για τη διεξαγωγή των αγώνων ρυθμικής γυμναστικής με την "Διασυλλογικές Επιδείξεις Γυμναστικής" κάτι που σημαίνει ότι δεν έχουν ακολουθηθεί οι προβλεπόμενες διατάξεις.

Έτσι, η Ε.Γ.Ο. ενημέρωσε τους συλλόγους ότι όποιος συμμετάσχει θα έχει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Όπως πληροφορηθήκαμε πρόκειται να διεξαχθεί στο Δυτικό Κλειστό Στάδιο Ολυμπιακού Χωριού, κατά το χρονικό διάστημα 1, 2 και 3 Απριλίου 2016, αγώνες ρυθμικής γυμναστικής με την επωνυμία «Διασυλλογικές Επιδείξεις Γυμναστικής», με διοργανωτή το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία Α.Γ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι παράνομος, διότι δεν έχει ζητηθεί για την διεξαγωγή του και συνακόλουθα δεν έχει χορηγηθεί, η προβλεπόμενη εκ των διατάξεων των άρθρων 1 & 36 του καταστατικού της Ομοσπονδίας, άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Διά της παρούσης ανακοινώσεως γνωστοποιούμε στα σωματεία – μέλη της Ε.Γ.Ο. ότι τυχόν συμμετοχή τους στους προαναφερόμενους αγώνες θα επισύρει εις βάρος των συμμετεχόντων (σωματείων, αθλητριών και μελών διοικητικών συμβουλίων) τις προβλεπόμενες εκ του άρθρου 35 του καταστατικού της Ομοσπονδίας ποινές".

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ