ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Έναρξη των Σχολών Προπονητών Γυμναστικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έναρξη των Σχολών Προπονητών Γυμναστικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την Παρασκευή (27/04) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η λειτουργία των Ενιαίων Σχολών Προπονητών Γυμναστικής της Γ.Γ.Α., στις οποίες θα φοιτήσουν συνολικά 192 εγγεγραμμένοι.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την Παρασκευή (27/04) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η λειτουργία των Ενιαίων Σχολών Προπονητών Γυμναστικής της Γ.Γ.Α., στις οποίες θα φοιτήσουν συνολικά 192 εγγεγραμμένοι, προκειμένου να αποκτήσουν αναγνωρισμένο τίτλο προπονητή Γ’ Κατηγορίας στα αθλήματα που τους ενδιαφέρουν (Ενόργανη, Ρυθμική, Τραμπολίνο, Αεροβική, Ακροβατική, Γυμναστική για Όλους).

Η επίσημη έναρξη της Σχολής της Αθήνας δόθηκε στην Αίθουσα Θεάτρου Πολιτών του Δήμου Περιστερίου, όπου το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Γ’ αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και διευθύντρια της Σχολής Μαρία Παπαδοπούλου, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Θανάσης Σταθόπουλος, η πρόεδρος της Σχολής Μαρία Παπαφιλίππου, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΔΠ) του Δήμου Περιστερίου Αναστάσιος Καλλιάφας, τον οποίο τα στελέχη της Ε.Γ.Ο. ευχαρίστησαν θερμά για την ευγενική παραχώρηση του Θεάτρου για τις ανάγκες της Σχολής Προπονητών.

Αντίστοιχα, στην έναρξη των μαθημάτων στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και της Επιτροπής Διοίκησης Σάββας Ταγτελενίδης, ο κοσμήτορας ΣΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. Κοσμάς Χριστούλας, ο διευθυντής της Σχολής Παναγιώτης Στεφανίδης και ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς.

Στις Σχολές Προπονητών Γυμναστικής της Γ.Γ.Α. έχουν εγγραφεί 115 ενδιαφερόμενοι στην Αθήνα και άλλοι 77 στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται λαμπρά ονόματα της ελληνικής Γυμναστικής όπως οι Ολυμπιονίκες, Ιωάννης Μελισσανίδης, Ειρήνη Αϊνδιλή και Εύα Χριστοδούλου, πρωταθλήτριες της ρυθμικής με Ολυμπιακές συμμετοχές (Ελίνα Ανδριόλα, Βαρβάρα Φίλιου, Βάσω Ζάχου), καθώς και εν ενεργεία αθλητές που προπονούνται στο Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων του Αγίου Κοσμά, όπως οι εκπρόσωποι του τραμπολίνο Απόστολος Κουταβάς, Λίλα Κασάπογλου, και οι αντίστοιχοι της ενόργανης Νίκος Κρανίτης, Βασίλης Τανταλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ