ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Εκτός κλιμακίου η Αφράτη

Εκτός κλιμακίου η Αφράτη

Η Αργυρώ Αφράτη είναι από σήμερα εκτός κλιμακίων της εθνικής ομάδας γυμναστικής αφού αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον προπονητή που της πρότεινε η Ομοσπονδία.

Εκτός Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής τέθηκε η Αργυρώ Αφράτη έπειτα από απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν η άρνηση της να αλλάξει προπονητή.

Για την ακρίβεια της ζητήθηκε να αποδεχτεί τον ορισμό προπονητή που της έγινε από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΓΟ και μετά την άρνηση της να το πράξει τέθηκε εκτός κλιμακίου.

Η Αργυρώ Αφράτη δεν θέλησε να αποχωριστεί τον Κώστα Σιούτη με τον οποίο προπονείται εδώ και αρκετά χρόνια με την Ομοσπονδία να ενημερώνει το σύλλογο της, Ευρίπειο Γ.Σ., ότι δεν μπορεί να προπονείται στο κέντρο ευθύνης της ΕΓΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες και για την ακρίβεια στις 26 Οκτωβρίου η Αφράτη είχε ζητήσει να αλλάξει σύλλογο και να μεταγραφεί στον Εθνικό Όμιλο Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου ο οποίος θα μπορούσε να της προσφέρει περισσότερα εφόδια για να κυνηγήσει τα όνειρα της.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Easyjet: Αυτά είναι τα 7 νέα δρομολόγια στην Ελλάδα το 2018

Ένα νέο προορισμό από και την Αθήνα, δύο για την Θεσσαλονίκη και από έναν για Βόλο, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο έχει το νέο πρόγραμμα της ανακοίνωσε η Easyjet για το 2018

Ο Μιθριδάτης νιώθει γαμάτος κι έχει επιχειρήματα

Μια συνέντευξη με τον ριμοσπεσιαλίστα που έμαθε το χιπ χοπ στην Ελλάδα, η οποία δεν κύλισε όπως ακριβώς περιμέναμε.

Μήπως παίζεις τη 'Μονόπολη' λάθος σε όλη σου τη ζωή;

Ο κανόνας στις οδηγίες που πολλοί από εμάς αγνοούσαμε και με την εφαρμογή του αλλάζουν πολλά στον τρόπο που εξελίσσεται το διάσημο παιχνίδι

Κουίζ: Σου δίνουμε τον πίνακα, βρες τον ζωγράφο

Ένα κουίζ για όσους μπερδεύουν τον Μονέ με τον Μανέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24