ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Εκτός κλιμακίου η Αφράτη

Εκτός κλιμακίου η Αφράτη

Η Αργυρώ Αφράτη είναι από σήμερα εκτός κλιμακίων της εθνικής ομάδας γυμναστικής αφού αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον προπονητή που της πρότεινε η Ομοσπονδία.

Εκτός Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής τέθηκε η Αργυρώ Αφράτη έπειτα από απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν η άρνηση της να αλλάξει προπονητή.

Για την ακρίβεια της ζητήθηκε να αποδεχτεί τον ορισμό προπονητή που της έγινε από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΓΟ και μετά την άρνηση της να το πράξει τέθηκε εκτός κλιμακίου.

Η Αργυρώ Αφράτη δεν θέλησε να αποχωριστεί τον Κώστα Σιούτη με τον οποίο προπονείται εδώ και αρκετά χρόνια με την Ομοσπονδία να ενημερώνει το σύλλογο της, Ευρίπειο Γ.Σ., ότι δεν μπορεί να προπονείται στο κέντρο ευθύνης της ΕΓΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες και για την ακρίβεια στις 26 Οκτωβρίου η Αφράτη είχε ζητήσει να αλλάξει σύλλογο και να μεταγραφεί στον Εθνικό Όμιλο Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου ο οποίος θα μπορούσε να της προσφέρει περισσότερα εφόδια για να κυνηγήσει τα όνειρα της.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα τρόφιμα που θα σε σώσουν σε περίπτωση πολέμου

Η Σουηδία τύπωσε ένα εγχειρίδιο με το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες της αν ξεσπάσει πόλεμος, και όλοι αναρωτιόμαστε αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε.

25 ταινίες ακατάλληλες για ανηλίκους που έσκισαν τα ταμεία

Χτύπα, αμερικανικό σύστημα αξιολόγησης. Αυτές οι 25 ταινίες δεν σε φοβούνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24