ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Αποκαλυπτήρια με νέα σύνθεση για το ανσάμπλ στην Καλαμάτα

Αποκαλυπτήρια με νέα σύνθεση για το ανσάμπλ στην Καλαμάτα

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23-25/2) θα κάνει το ντεμπούτο της η νέα εθνική ομάδα του ανσάμπλ αφού θα συμμετάσχει στην 26η διεθνή συνάντηση ρυθμικής "Κύπελλο Καλαμάτας".

Από την Καλαμάτα θα ξεκινήσει η φετινή διαδρομή του ελληνικού ανσάμπλ, καθώς οι νεαρές πρωταθλήτριες της Εθνικής γυναικών θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα καινούργια προγράμματά τους στην 26η διεθνή συνάντηση ρυθμικής «Κύπελλο Καλαμάτας» (23-25 Φεβρουαρίου).

Η Εθνική ομάδα θα ταξιδέψει μάλιστα με νέα σύνθεση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όπου θα αγωνιστεί το Σάββατο (24/02) και την Κυριακή (25/02):

Στα 5 στεφάνια, μαζί με τις Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου που συνεχίζουν από την περσινή ομάδα, στο ταπί θα ανέβουν οι Ιωάννα Τζιατζιά και Διώνη Διώχνου, για να εκτελέσουν πρόγραμμα με μουσική υπόκρουση το “Code Name Vivaldi” των “The Piano Guys”.

Στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, τη θέση της Διώχνου θα πάρει η Κατερίνα Ποζίδου, αποτελώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη στο ελληνικό σύνολο, το οποίο θα χορέψει «Πεντοζάλι» σε μία διασκευή από τους “Omega Vibes”.

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Καλαμάτα θα μεταβεί την Παρασκευή (23/02) και η Αύρα Ντούρο, ως έβδομη αθλήτρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μέχρι τότε, οι πολλά υποσχόμενες Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά υπό την επίβλεψη της ομοσπονδιακής προπονήτριας Ιρίνα Ιλίεβα, του δασκάλου μπαλέτου Γιώργου Παπαθανασίου και της ειδικής συνεργάτιδας της ομάδας, Εύας Χριστοδούλου.

Το «Κύπελλο Καλαμάτας» θα είναι το πρώτο τεστ για την Εθνική ομάδα, η οποία κατόπιν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο 4ο διεθνές τουρνουά “Aphrodite Cup 2018” στο Παλαιό Φάληρο (16-18 Μαρτίου) και στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας (30 Μαρτίου - 1 Απριλίου), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στη Γκουαδαλαχάρα της Ισπανίας (1-3 Ιουνίου).

Στη Ρώμη με την Τεχνική Επιτροπή Αεροβικής της UEG η Λευκή Φερεντίνου

Στην πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG) συμμετείχε η Ελληνίδα εκπρόσωπος Λευκή Φερεντίνου, το τετραήμερο 15-18 Φεβρουαρίου στη Ρώμη.

Η διεθνής κριτής της αεροβικής, που εξελέγη μέλος της Τ.Ε. του αθλήματος στις αρχαιρεσίες του περασμένου Δεκεμβρίου, ανέλαβε και επίσημα τα νέα της καθήκοντα, μέσα από την πρώτη φετινή συνάντηση του οργάνου της UEG, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το πλαίσιο ενόψει των Ευρωπαϊκών Αγώνων «Μινσκ 2019», αναλύθηκαν τα αποτελέσματα του περσινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τέθηκαν προτάσεις για πιθανή διεξαγωγή ευρωπαϊκών γκραν πρι αεροβικής.

Το επόμενο ραντεβού της Τ.Ε. Αεροβικής της UEG ορίστηκε για τα τέλη Απριλίου, στο Βουκουρέστι.

Την σκυτάλη παίρνουν πλέον ο Νίκος Προβιάς ως μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Ανδρών και η Μαρία Παπαδοπούλου ως στέλεχος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις των θεσμικών οργάνων της UEG, τις επόμενες ημέρες (22-25 Φεβρουαρίου) σε Γλασκόβη και Ζυρίχη αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ