ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπίρανατς: "Ο νέος κώδικας ντυσίματος φτιάχτηκε για να αποβάλει το στήθος μου"

Σπίρανατς: "Ο νέος κώδικας ντυσίματος φτιάχτηκε για να αποβάλει το στήθος μου"

Ο νέος κώδικας ντυσίματος του θέλει τις γυναίκες να ντύνονται πιο σεμνά και η Πέιτζ Σπίρανατς τα έβαλε με την Ομοσπονδία αφού απαγορεύτηκαν τα ανοικτά ντεκολτέ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στα κόκκινα βρίσκεται η κόντρα ανάμεσα στην Πέιτζ Σπίρανατς και την Ομοσπονδία του γυναικείου γκολφ με αφορμή το στήθος της. Πρώτα απ' όλα να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η 24χρονη γκόλφερ δεν υπήρξε ποτέ μέχρι σήμερα καμία σπουδαία αθλήτρια, ωστόσο είχε αρκετές συμμετοχές σε μεγάλα τουρνουά.

Παρά το γεγονός ότι δεν λάμπει με τις εμφανίσεις της είναι μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες αθλήτριες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η οποία της έχει χαρίσει πολλά εξώφυλλα σε περιοδικά και συνεντεύξεις. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης είναι το πλούσιο στήθος της το οποίο η LPGA το θεωρεί προκλητικό.

Οι καυτές παρουσίες της Σπίρανατς ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους άλλαξε ο κώδικας ντυσίματος στο άθλημα. Πλέον, οι αθλήτριες θα πρέπει να φοράνε αρκετά μακριά σορτσάκια και φούστες ώστε να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος ατυχήματος, ενώ απογεύονται δια ροπάλου οι μπλούζες με ντεκολτέ.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ειδικά το δεύτερο κομμάτι, δεν άρεσε καθόλου στην Σπίρανατς η οποία το σχολίασε αναλόγως: "Ο νέος κώδικας ντυσίματος φτιάχτηκε για να αποβάλει το στήθος μου. Είναι ένας νέος κανόνας που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται άσχημα για το σώμα τους είτε έχουν μεγάλο στήθος είτε έχουν μικρό. Μπορεί να μην είμαι η καλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών, αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να διαδοθεί περισσότερο το γκολφ".

Πάρτε μία γεύση από την Σπίρανατς μέσα από το προφίλ της στο instagram

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Golf makes me smile...sometimes #golf #18birdies

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

That look when you have no idea if it's breaking left or right...

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ