ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε άθλια κατάσταση ο Γουντς κατά την σύλληψή του

Σε άθλια κατάσταση ο Γουντς κατά την σύλληψή του

Δείτε το βίντεο με την σύλληψη του θρύλου του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος και μετά βίας μπορούσε να σταθεί όρθιος έξω από το αυτοκίνητό του. (VIDEO).

Ο Τάιγκερ Γουντς συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/5) για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Η ανακοίνωση της αστυνομίας της Φλόριντα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η σύλληψη έγινε περίπου στις 3 π.μ. (σ.σ. τοπική ώρα) όταν σταμάτησαν τον Γουντς για έλεγχο.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε κάτω από την επήρεια αλκοόλ και αμέσως προχώρησαν στη σύλληψη του, με το φαινόμενο του γκολφ να μένει ελεύθερος έπειτα από μερικές ώρες.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Αμερικανός βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, με δυσκολία έμενε όρθιος, δυσκολευόταν να αρθρώσει λέξεις και φυσικά δεν μπορούσε να περπατήσει σε ευθεία, όταν του το ζήτησαν οι αστυνομικοί.

Στην συνέχεια και μετά τις συνεχείς ερωτήσεις τους που δεν έπαιρναν επαρκείς απαντήσεις, προχώρησαν στη σύλληψή του. Όσο για το αυτοκίνητό του (Mercedes), είχε δυο σκασμένα λάστιχα και πρόσφατες ζημιές στην πλευρά του οδηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ