ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκολφ με παρέα έναν... κροκόδειλο!

Γκολφ με παρέα έναν... κροκόδειλο!

Δείτε βίντεο από γήπεδο γκολφ στη Φλόριντα, όπου κροκόδειλος κάνει έντονη την παρουσία του και μάλιστα πραγματοποίησε ένα απίστευτο σπριντ. Δεν θα ήθελες να είσαι κοντά για κανένα λόγο (VIDEO).

Δεν είναι ασυνήθιστη εικόνα να βλέπουμε κροκόδειλους σε γήπεδα γκολφ. Το έχουμε δει και άλλες φορές στο παρελθόν, ειδικά σε χώρες όπως η Αυστραλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες όπου το είδος ευδοκιμεί για τα καλά. Αυτή την φορά, στην Φλόριντα και συγκεκριμένα στο "Myakka Pines Golf Club" είδαμε έναν να σπριντάρει για να βρεθεί μέσα στη λιμνούλα που ήταν εκεί κοντά και να δροσιστεί.

Ένας παίκτης που βρισκόταν εκεί δίπλα, προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος και να είναι ακίνητος, χωρίς να πανικοβληθεί. Βλέπετε, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να παίζεις και να έχεις τέτοια... συντροφιά μαζί σου. Πάντως, οι παίκτες είναι αρκετά εξοικειωμένοι, διότι έχουν βρεθεί και άλλες φορές αντιμέτωποι με το τεράστιο αυτό ερπετό.

Το "μην το φοβάστε, να παίξει θέλει" και "αυτό φοβάται εσένα πιο πολύ απ' ότι εσύ εκείνο" δεν είναι πολύ καλά αστεία για την περίσταση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ