ΓΚΟΛΦ

Ευρωπαϊκή συνάντηση κορυφής στη Μαδρίτη με ελληνική παρουσία

Ευρωπαϊκή συνάντηση κορυφής στη Μαδρίτη με ελληνική παρουσία

Στη συνάντηση των Γενικών Γραμματέων των Εθνικών Ομοσπονδιών Γκολφ που πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτης, συμμετείχε η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ δια του Γενικού Γραμματέα της, Θωμά Τόκα.

Στη συνάντηση των Γενικών Γραμματέων των Εθνικών Ομοσπονδιών Γκολφ που πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτη, συμμετείχε η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ δια του Γενικού Γραμματέα της, Θωμά Τόκα. Οι εκπρόσωποι από 13 Ομοσπονδίες Γκολφ ευρωπαϊκών κρατών (Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Γαλλία, Νορβηγία, Μολδαβία, Λετονία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Τσεχία, Σκοτία, Ολλανδία και Ελλάδα) φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ισπανικής Ομοσπονδίας στις 22 και 23 Φεβρουαρίου και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εξελίξεις στο άθλημα σε κάθε χώρα και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων, έγινε παρουσίαση του «European Golf Benchmarking Survey”, ενός ερωτηματολογίου, το οποίο κάθε χώρα θα κληθεί να συμπληρώσει, προκειμένου να συγκεντρωθούν δεδομένα για περαιτέρω στατιστική επεξεργασία και εξαγωγή συμπερασμάτων. Επίσης, προτάθηκε να μειωθεί το όριο ηλικίας από τα 18 στα 16 έτη, για να μπορεί ένας αθλητής/τρια να μπορεί να γίνει επαγγελματίας παίκτης.

Ακόμη, συζητήθηκε και το ζήτημα της διάρκειας του παιχνιδιού και της οικονομικής αποδοτικότητας των γκολφικών εγκαταστάσεων, όπου τα γήπεδα 9 τρυπών υπερτερούν σε οικονομική απόδοση σε σχέση με τα γήπεδα 18 τρυπών.

Στην συζήτηση έγινε επίσης αναφορά στο βάρος της ψήφου κάθε χώρας, στις συνελεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γκολφ, όπου τα ισχυρά κράτη του Γκολφ υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν ο αριθμός των παικτών της κάθε χώρας.

Τέλος, έγινε ξενάγηση στο High Performance Technology Centre, του οποίου μόνον το κόστος κατασκευής (χωρίς τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό),  ξεπέρασε τα 1,5 εκατ. Ευρώ Το κέντρο αυτό θεωρείται η καλύτερη και πιο άρτια εξοπλισμένη υψηλής τεχνολογίας προπονητική εγκατάσταση σήμερα στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ισπανική Ομοσπονδία Γκολφ, απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση για την δωρεάν φιλοξενία 4 Ελλήνων αθλητών, μετά το Μάιο, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του High Performance Technology Centre.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΘΕΜΑ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Συμβόλαιο από το εξωτερικό η δολοφονία Στεφανάκου

Το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο, η δεινότητα και η ψυχραιμία των δραστών με το Καλάσνικοφ φέρνει στο προσκήνιο το σενάριο των «ενοικιαζόμενων» εκτελεστών. "Το συγκεκριμένο συμβόλαιο είναι ίσως το πιο ακριβό που έχει υπογραφεί ποτέ στη χώρα μας" , λένε αστυνομικές πηγές

Υδραυλικοί-παλαιστές και ανιψιοί πολιτικών: Αναλύουμε το καστ του 'Survivor 2'

Για ακόμη μια χρονιά, όλες μας οι ελπίδες πάνε στους 'Μαχητές'.

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Καρράς τραγούδησε το 'Μακεδονία Ξακουστή' στα μπουζούκια

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν το συλλαλητήριο στον Λευκό Πύργο

Χορεύοντας με τις Ελληνίδες MILF

Το φετινό ρόστερ του Dancing with the Stars μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24