ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Έφυγε" ο Σέβε Μπαγεστέρος

"Έφυγε" ο Σέβε Μπαγεστέρος

Ο Σέβε Μπαγιεστέρος, ένας από τους καλύτερους γκολφέρ του κόσμου, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Σε ηλικία μόλις 54 ετών, ο Ισπανός, έχασε τη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (2:10 π.μ. 7/5), βγήκε η τραγική είδηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του: " Ο Σέβε Μπαγιεστέρος απεβίωσε ειρηνικά στο σπίτι του στην Πεντρένια, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του".

Η οικογένειά του δεν παράβλεψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο για την στήριξή του όλο αυτό το διάστημα που ο Μπαγιεστέρος έδινε τη δική του, δύσκολη, μάχη με τον καρκίνο.

" Η οικογένεια του Μπαγεστέρος είναι πολύ ευγνώμον για όλη τη στήριξη και τις κινήσεις αγάπης που έχουν λάβει από τον Οκτώβριο του 2008, όπου διαγνώστηκε στον Σέβε όγκος στον εγκέφαλο, στο νοσοκομείο La Paz. Αυτή τη στιγμή η οικογένεια ζητά σεβασμό και προστασία της ιδιωτική ζωής σε μια τόσο οδυνηρή στιγμή.

Ευχαριστούμε πολύ", αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση για το θάνατο του, για πολλούς, κορυφαίου γκολφέρ στον κόσμο.

Την Παρασκευή (6/5), μέσω ξανά της επίσημης ιστοσελίδας του Μπαγεστέρος ο κόσμος ενημερώθηκε ότι η νευρολογική κατάσταση του Σέβε έχει υποστεί σοβαρή επιδείνωση και πως η οικογένειά του θα κρατά ενήμερο τον κόσμο για τις εξελίξεις.

Δυστυχώς αυτές, μία μέρα μετά τη συγκεκριμένη είδηση, ήταν ακόμα πιο τραγικές με τον Σέβε να παραδίνεται στην άνιση μάχη με τον καρκίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ